Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος έχει υποψίες που τον τρομάζουν – Θα βγουν αληθινές;

Η Γη της Ελιάς: Μία τυχαία συνάντηση ανάμεσα σε Αρετή και Ιουλία προκαλεί απροσδόκητες εξελίξεις, ενώ ο Γιώργης αρχίζει να πιστεύει ότι η Ευτυχία έχει εμπλοκή στον φόνο του Ανέστη.

Παράλληλα, ο Φίλιππος περνάει δύσκολα στο στρατόπεδο, ενώ ο Δημοσθένης φεύγει από το σπίτι του και ο Στάθης εμπλέκεται σε μία τραγική ιστορία.

Η Αρετή, διατυμπανίζει σε όλη την Αρεόπολη ότι είναι ξανά μαζί με τον Στάθη. Όμως εκείνος αρνείται ότι έχει συμβεί το παραμικρό ανάμεσά τους. Μάλιστα, κάποια στιγμή, συναντάει την Ιουλία και προσπαθεί να της εξηγήσει την αλήθεια, αλλά εκείνη αρνείται να τον ακούσει. Αργότερα, ο άντρας πηγαίνει στο μαγαζί της πρώην συζύγου του και η κουβέντα που ξεκινούν καταλήγει σε καβγά. Τότε ο Στάθης, πάνω στον εκνευρισμό του, σπάει ένα βάζο και η Αρετή, που βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, αποφασίζει να τον εκδικηθεί, κάνοντάς του μήνυση. Ωστόσο, η Δήμητρα τον ειδοποιεί να κρυφτεί ώστε να αποφύγει το αυτόφωρο.

Έτσι, εκείνος βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Λυκούργου. Όσο οι ώρες περνούν και η Αρετή βλέπει πως η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει στη σύλληψή του, παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και κάνει ό,τι μπορεί για να τον τιμωρήσει. Έτσι, λοιπόν, πηγαίνει ξανά στον Κουράκο και, μετά τα όσα του λέει, ο αστυνόμος είναι υποχρεωμένος να συλλάβει τον Στάθη. Μετά τη σύλληψη, ο άντρας περνάει όλη τη νύχτα στο κρατητήριο μέχρι να περάσει από αυτόφωρο την επόμενη ημέρα. Όταν ξημερώνει, η υπόθεση οδηγείται στη Δικαιοσύνη και το δικαστήριο εν τέλει του επιδικάζει υψηλή χρηματική ποινή.

Η Βασιλική και ο Στέφανος, όταν μαθαίνουν τα νέα, εξαγριώνονται με τη μητέρα τους, αλλά εκείνη δεν κάνει πίσω. Ύστερα από λίγες ημέρες, η Ιουλία και η Αρετή συναντιούνται τυχαία στον δρόμο και η δεύτερη της επιτίθεται. Η Ιουλία, μη μπορώντας να συγκροτήσει τα νεύρα της, ρίχνει στην αντίζηλό της ένα δυνατό χαστούκι. Η Αρετή ξαφνιάζεται από την κίνησή της και πηγαίνει -πυρ και μανία- στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί ζητάει επιτακτικά από τον Κουράκο να συλλάβει την Ιουλία γιατί τη χαστούκισε. Ο αστυνόμος, όμως, έχει κουραστεί από τις υστερίες της, δεν πιστεύει λέξη από όσα του λέει και την πετάει έξω. Κι ενώ η Αρετή γνωστοποιεί σε όλους στο χωριό ότι τη χαστούκισε η Ιουλία, κανείς δεν την πιστεύει.

Διαβάστε επίσης:

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Οι ιδιαίτερες βέρες για τον γάμο της Ιουλίας από τη Γη της Ελιάς

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι

Η Γη της Ελιάς: Έξω φρενών ο Μάνος: «Να πας να…»

Πηγή mytv

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts