Η Μαρία Σαμαρινού δοκιμάζει Joanna Misseli

Στο ανανεωμένο «Vanity & posh» στους Αμπελόκηπους (Λαρίσης 14), εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Μαρία Σαμαρινού. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια του σκι και πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης “Survivor”, συναντήθηκε με τη γνωστή σχεδιάστρια μόδας Joanna Misseli και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει με τη βοήθεια της υπέροχα κομμάτια και total outfits μέσα από τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Βαγγέλης Μητρογιάννης: Ο κουμπάρος του Μαζωνάκη καταγγέλλει: «Μέλη της οικογένειάς του προσπαθούν να τον καταστρέψουν»

Ο κουμπάρος του Γιώργου Μαζωνάκη, Βαγγέλης Μητρογιάννης, μετά τον εγκλεισμό του τραγουδιστή σε κρατική ψυχιατρική κλινική, το Δρομοκαΐτειο, θέλησε να

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »