Ιλάειρα Ζήση: “Δύο άνθρωποι με διαφορετικές ζωές, προτιμήσεις, ενδιαφέροντα, καταλήγουν μαζί

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του Μαυρίκιου Μαυρικίου συνεχίζει να είναι η Ιλάειρα Ζήση και δεν το κρύβει.

Το βράδυ του Σαββάτου μάλιστα η νεαρή σχεδιάστρια προχώρησε σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση για τον θεατρικό παραγωγό μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, η Ιλάειρα Ζήση ανέβασε δύο φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και έγραψε στη λεζάντα:


«Πιστεύετε στα θαύματα; Εγώ πιστεύω. Νιώθω ότι δεν είναι τίποτα τυχαίο σε αυτήν την ζωή και οι άνθρωποι δεν έρχονται κοντά καταλάθος.

Δυο άνθρωποι με διαφορετικές ζωές, προτιμήσεις, ενδιαφέροντα, καταλήγουν μαζί . Φτάνει αυτήν η μαγική λέξη να σε ακουμπήσει. Ο έρωτας και μετά μια άλλη επίσης τεράστια και τρομερή λέξη να σε πάρει αγκαλιά και να μην σε αφήσει ποτέ. Αγάπη. Αυτό είναι! Ναι είμαι σίγουρη ότι οι σωστές σχέσεις έτσι αρχίζουν με αγάπη. Και μετά για να κρατήσουν θέλουν και τον σεβασμό, την ειλικρίνεια, την αποδοχή και πολλές άλλες αρετές.

Νιώθω ότι θαύμα είναι που ο Θεός μας έφερε στον ίδιο δρόμο και μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είμαστε μαζί σαν ένα. Ορκισμένοι στην αγάπη μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος. Όμως όπως λέει και ένα πολύ γνωστό τραγούδι.. «Δε χωρίζουν όμως έτσι οι ζωές, των ανθρώπων που αγαπήθηκαν με τόσο κόπο. Εύχομαι και για μια δεύτερη ζωή μαζί σου, στον παράδεισο»

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts