Κώστας Νικούλι: «Πέθανα σε δυο σειρές και στο θέατρο – Δώστε μου έναν ρόλο να ζω»

Ο Κώστας Νικούλι πέθανε στη σειρά Σασμός, αλλά δεν είναι η μόνη σειρά στην οποία έχει πεθάνει, με αποτέλεσμα ο ανερχόμενος ηθοποιός να έχει ένα παράπονο για τους ρόλους του.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day, ο Κώστας Νικούλι μίλησε για τον Πετρή στο Σασμό, τις δύσκολες σκηνές της δολοφονίας και της κηδείας, ενώ αποκάλυψε εάν θα τον ξαναδούμε στη σειρά ξανά.

Πρώτα απ’ όλα, ο Κώστας Νικούλι έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον Σασμό, αλλά έχει υποδυθεί, μεταξύ άλλων, δύο ακόμη συγκλονιστικούς ρόλους, στη σειρά 42°C και στην θεατρική παράσταση Killer Joe.
«Αυτοί οι χαρακτήρες που υποδύομαι έχουν ένα πολύ δυνατό υπόβαθρο κι ένα τρομερό σκάψιμο για να δεις τι έχουν κάνει για να φτάσουν στο σημείο να τιμωρούνται από άλλους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσον αφορά τη σκηνή της δολοφονίας, ο Νικούλι ανέφερε ότι «ήταν πολύ δύσκολες από την άποψη να προσπαθήσεις να το υπηρετήσεις όσο το δυνατόν πιο πιστά και πιο ρεαλιστικά. Στη σκηνή της δολοφονίας του Πετρή είχα την τύχη να συνεργαστώ με έναν πολύ αξιόλογο ηθοποιό, τον Ορφέα, και τον σκηνοθέτη, τον Κώστα Κωστόπουλο, που νομίζω αυτή ήταν η καλύτερη συγκυρία ώστε η σκηνή να βγει με τον καλύτερο τρόπο», συμπλήρωσε.

Viral ΕίδησηΣασμός: Ο σκηνοθέτης απαντά για το σκηνοθετικό λάθος στο κελί του Αστέρη

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=ymS_Hku0b-4

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts