«Λύγισε» η Κορομηλά στο Σπίτι με το Mega! Ο άντρας που την έκανε να κλάψει!

Η Ρούλα Κορομηλά απόψε (26/11) λύγισε στον αέρα του μουσικού σόου του Mega, Σπίτι με το Mega όταν ένας σπουδαίος συνθέτης που βρέθηκε ανάμεσα στους καλεσμένους, ο Τάκης Σούκας, της είπε τόσο όμορφα λόγια που έβαλε τα κλάματα.

Ο Τάκης Σούκας λοιπόν είπε στην παρουσιάστρια: «Για 10 χρόνια ήμασταν μαζί στην ΕΡΤ και μου κάνατε σπουδαίες εκπομπές. Είσαστε πανέμορφη, παραμένετε πανέμορφη, είσαστε η πρώτη για μένα – και δεν κάνω κολακείες – παρουσιάστρια και ξέρετε πως θα μιλήσετε, ξέρετε τι θα πείτε. Εγώ σας λατρεύω χρόνια και μόλις είδαότι ήρθατε στο Σπίτι με το MEGA χάρηκα πάρα πολύ. Λέω «αυτό το κουκλί, αυτή η κούκλα, αυτή που ξέρει πιο καλά την τηλεόραση από κάθε μία άλλη και είναι τόσο όμορφη και ξέρει τι θα πει και τι θα κάνει». Είναι χαρά που ήρθατε εδώ και χάρηκα πάρα πολύ. Σε λατρεύω Ρούλα, να είσαι καλά ».

Εκείνη με τη σειρά της, καλύπτοντας τα δάκρυά της, του είπε: «Να είστε καλά! Όταν ακούς από κάποιους ανθρώπους, όπως είναι ο κ. Σούκας και ο κ. Μαργαρίτης, να σου λένε πράγματα τόσο γλυκά και τόσο τιμητικά, το ευχαριστώ είναι λίγο. Είναι πολύ λίγο και μέσα από την καρδιά μου σας ευχαριστώ. Έχουμε να πούμε πολλά αλλά για να αποφορτίσουμε λίγο την ατμόσφαιρα διότι εγώ, κύριε Μαργαρίτη μου, και τα δικά σας τραγούδια που ακούω πολλές φορές συγκινούμαι και κλαίω. Ακούω τα τραγούδια που έχει γράψει ο κ. Σούκας και κάνω το ίδιο. Είμαι λίγο ευσυγκίνητη. Πονάει η ψυχή μου για κάποια πράγματα και έχω περάσει και ‘γω πολλά όπως και όλος ο κόσμος».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts