Μαύρο Ρόδο: Βόμβα στο αυτοκίνητο – Νεκροί Βίκος και Αλεξία;

Σε τραγική θέση θα βρεθούν ο Βίκος και η Αλεξία, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Ο Βίκος συνειδητοποιεί πως η Αλεξία είναι η γυναίκα της ζωής του και της προτείνει να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, για να γλιτώσουν.

Ο Καστρινός καραδοκεί και ο μοναδικός του στόχος είναι να σκοτώσει τον Βίκο, για να τον βγάλει μια και καλή από τη μέση. Θέλει να τον δολοφονήσει εν ψυχρώ, αφενός για να μη μπλέκεται στα πόδια του κι αφετέρου για να μην ενοχλεί την κόρη του.

Ο Θέμης δίνει εντολή στα τσιράκια του να στήσουν ενέδρα θανάτου στον Βίκο, τοποθετώντας εκρηκτικούς μηχανισμούς στο αμάξι του. Αυτό που αγνοεί, είναι πως στο αμάξι αυτό θα μπει και η κόρη του.

Την τραγική αυτή ημέρα, ο Βίκος και η Αλεξία μαζεύουν τα πράγματά τους, για να φύγουν οριστικά από την Ελλάδα, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Στόχος τους είναι να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά, χωρίς εμπόδια.

Μπαίνουν στο αμάξι και ξεκινούν να οδηγούν με μεγάλη ταχύτητα. Ο Βίκος φιλά την Αλεξία και της υπόσχεται πως θα ζήσουν ευτυχισμένοι, χωρίς εμπόδια. Μόνο που.. αγνοούν πως ο Θέμης δίνει την εντολή για να πατηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός!

Άραγε, θα βγουν ζωντανοί από το καμένο αυτοκίνητο; Πώς θα αντιδράσει ο Θέμης, μόλις μάθει ότι η κόρη του βρισκόταν συνοδηγός; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

Διαβάστε επίσης:

Το Μαύρο Ρόδο τελειώνει – Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα της Κατερίνας Διδασκάλου;

Μαύρο Ρόδο: Γάμος και βάφτιση – Ευτυχισμένο τέλος για Πέτρο και Ελισάβετ

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Ο Γιωργίκης νιώθει ότι τον αγνοεί η Ιουλία αλλά καλοπερνά με τη Δέσπω- «Από πότε έχουμε να βρεθούμε σαν ζευγάρι;»

Το προξενιό της Ιουλίας: Στο επεισόδιο αυτής της Τετάρτης, η σύλληψη του Ρήγα, φέρνει αναστάτωση τόσο στην οικογένεια Σκούταρη, όσο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »