Μαύρο Ρόδο: Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Μου αρέσουν τα πάρτι και ο χορός»

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά Μαύρο Ρόδο και σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλους και για όλα.

Υποδύεσαι έναν από τους τηλεοπτικούς ήρωες, που απ’ ό,τι φαίνεται έχει μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. Πες μας λίγα λόγια για τον ρόλο του Πέτρου. Πώς τον προσεγγίζεις;

Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψω έναν άνθρωπο με λίγα λόγια. Θεωρώ ότι θα τον αδικήσω. Ο Πέτρος είναι ένα παιδί που μεγάλωσε σε μια ευκατάστατη οικογένεια χωρίς να του λείψει ποτέ τίποτα. Τα είχε όλα λυμένα. Ένας νεαρός άντρας με επιφανειακές σχέσεις και έντονες εκφράσεις. Όπως και στη ζωή έτσι και στη σειρά, το νόμισμα έχει πάντα δύο όψεις. Πολλά και διαφορετικά στοιχεία του θα ξεδιπλωθούν που θα μας δείξουν την άλλη του πλευρά. Προσπάθησα να προσεγγίσω όσο το δυνατόν περισσότερο τον χαρακτήρα του. Δούλεψα το περπάτημα, τη φωνή, τα χέρια, το βλέμμα και μέσα από μια διαδικασία παζλ έφτιαξα τον Πέτρο.

Στη σειρά ο ήρωάς σου βάζει ένα στοίχημα να κατακτήσει την Ελισάβετ, θεωρείς ότι ο έρωτας, ούτως ή άλλως, είναι ένα στοίχημα; Πόσω μάλλον όταν είναι και απαγορευμένος όπως εδώ…

Φυσικά και είναι στοίχημα ο έρωτας. Όχι σαν εκείνο που έβαλε ο Πέτρος με τους φίλους του στο «Μαύρο Ρόδο», γιατί τελικά θα γίνει ένα στοίχημα με τον εαυτό του. Στην πραγματική ζωή, ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Σε ξεσηκώνει, σε ξεβολεύει, σε βγάζει από τη ρουτίνα, τις συνήθειες, τις συμπεριφορές σου ή τα στερεότυπα που μπορεί να έχεις στο μυαλό σου. Σε προκαλεί να τα δώσεις όλα, να κάνεις υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, αλλά και να καταφέρεις να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες. Εγώ έτσι τον βλέπω τον έρωτα και αυτό είναι πάντα ένα μεγάλο στοίχημα.

Ως ρόλος, είσαι κοντά στον κόσμο της νύχτας. Ως Μιχαήλ πώς βλέπεις τη νύχτα;

Δεν θα με χαρακτήριζα νυχτόβιο. Μου αρέσουν πολύ τα πάρτι και ο χορός. Ακούω κυρίως ξένη μουσική, γι’ αυτό και η σχέση μου με τα μπουζούκια δεν είναι πολύ στενή. Αυτό βέβαια είναι και για μένα μια πρόκληση σε σχέση με τη σειρά. Είναι ένας κόσμος που ανακαλύπτω και εγώ τώρα; δουλεύοντας γι’ αυτό.

Πηγή: Τα νεα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts