Σασμός: Άσπα και Παύλος οργανώνουν τη δολοφονία του Κώστα

Σασμός: Ο Παύλος και η Άσπα έδωσαν ιερό όρκο στην κηδεία του Άγγελου.
Μόλις ο Κώστας πιάστηκε στην παγίδα του Φραγκιαδάκη, οι Σταματάκηδες αθωώθηκαν. Ο Κώστας ομολόγησε το φρικτό έγκλημα και αμέσως οι αρχές τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.

Παρόλο που ο πραγματικός ένοχος “πιάστηκε”, η Άσπα δε μπορεί να ηρεμήσει. Το μόνο που ζητά είναι εκδίκηση και θέλει να κάνει τα πάντα για να τον δει νεκρό! Όσο κι αν η Μαρίνα και η Αργυρώ προσπαθούν να την καθησυχάσουν, εκείνη δεν ακούει κανέναν.

Η Άσπα συνειδητοποιεί πως μόνον ο Παύλος μπορεί να τη βοηθήσει, στη σειρά Σασμός. Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi και την Μαρία Μεταξητινού, οι δύο συγγενείς συνεργάζονται, για να εξοντώσουν τον δολοφόνο!

Viral Είδηση: Σασμός: Η Θοδώρα περνά τη βραδιά της στο σπίτι του Λευτέρη

Συγκεκριμένα, παρόλο που ο Παύλος υποσχέθηκε στην γιαγιά Ειρήνη να μην ανοίξει νέο κύκλο αίματος, τώρα δίνει εντολή σε δικά του άτομα στη φυλακή να αποτελειώσουν τον Κώστα, όπως έγινε με τον Βασίλη Σταματάκη.

Θα καταφέρει ο Κώστας στη σειρά Σασμός να επιβιώσει από την οργή των δύο πονεμένων αυτών ανθρώπων; Όλα κρέμονται από μία κλωστή και η Άσπα είναι διατεθειμένη να βάψει τα χέρια της με αίμα, προκειμένου να λυτρωθεί η ψυχή του αγαπημένου της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 10003 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr