Σασμός: Έρχεται σύγκρουση με όπλα – Θα επιζήσει ο Μαθιος;

Σασμός: Σταματημό δεν έχουν τα όσα συμβαίνουν στην Άνω Ποριά και στις εξελίξεις του Σασμού, καθώς το αίμα που έχει χυθεί φαίνεται να μην είναι αρκετό. Μετά την είδηση πως παρακολουθούν τον Νικηφόρο, υπάρχει ανησυχία για το αν τελικά το σόι της Μαρίνας θα επιτεθεί στον Μαθιό, που η ζωή του παίζεται διαρκώς, ή σε κάποιον από την οικογένεια του.

Οι εξελίξεις της σειράς του Alpha για το επεισόδιο της Δευτέρας (28/2)

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μια κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων να τον σημαδεύουν. Τα πράγματα όμως θα πάρουν μία αναπάντεχη τροπή. Η Θοδώρα μετά την εμφάνιση του Γιώργη στο μαιευτήριο, καλείται να πάρει μια σοβαρή απόφαση για τη ζωή και το παιδί της.

HOTΣασμός: Το χωριό κατηγορεί την Καλλιόπη για εκφοβισμό


Η Στέλλα ζητάει από τη Σοφία εξηγήσεις για τον εραστή της. Ο Νικηφόρος αψηφώντας τον κίνδυνο, αποφασίζει να φύγει για το Ηράκλειο. Ο Αστέρης βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει, ενώ η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδερφού της. Την ώρα που από το μυαλό της περνά μια τρελή σκέψη, ο Μαθιός σχεδιάζει εκδίκηση…

Δείτε το τρέιλερ της Δευτέρας:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts