Σασμός: «Ή σταματάς την έρευνα ή θα τη σκοτώσουμε» – Η απειλητική φωτογραφία

Σασμός: Η σειρά αναμένεται να καθηλώσει ακόμα περισσότερο μέχρι το μεγάλο φινάλε και οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα και στα επόμενα επεισόδια.

Ένας από τους ήρωες που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα είναι η Στέλλα η οποία θα βρεθεί στο στόχαστρο εγκληματιών εξαιτίας της έρευνας του Χρήστου.

Συγκεκριμένα, τα μέλη μιας σπείρας που εξάρθρωσε ο Γιακωβάκης στην Αθήνα φαίνεται πως τον έχουν ακολουθήσει και στην Κρήτη, εξαπολύοντας του απειλές, αρχικά μέσω τηλεφώνου, μετά σκίζοντας και τα λάστιχα του αυτοκινήτου και κατόπιν εισβάλλοντας στο σπίτι του.

Στη συνέχεια μάλιστα, θα του στείλουν φωτογραφία με τη Στέλλα που θα γράφει «μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά. Ή σταματάς την έρευνα ή σκοτώνουμε τη Στέλλα». Φυσικά, ο εισαγγελέας θα θορυβηθεί και θα ζητήσει από το τμήμα την προστασία της δικηγόρου.

«Δυνατέ μου, στάσου γερά» – Ο Χρήστος χαροπαλεύει στον Σασμό και η Στέλλα δεν φεύγει στιγμή από το νοσοκομείο

Αμέσως μετά όμως, ο Χρήστος θα ταραχτεί ακόμα περισσότερο όταν μέσα στο σπίτι του θα βρεθεί ένα βραχιόλι της Στέλλας. «Αυτό σημαίνει ότι κάποιος πλησίασε αρκετά. Κάποιος από τη σπείρα που σε απειλεί Χρήστο» θα του πει ο Αντώνης και ο Χρήστος για να προστατεύσει τη Στέλλα θα αποφασίσει να κρατήσει μία απόσταση από εκείνη, έχοντας καταλάβει έτσι πως η προσωρινή εξαφάνισή του είναι η μόνη λύση για να αφήσουν ήσυχη την κοπέλα, όπως θα δούμε στη συνέχεια του Σασμού.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts