Σασμός: Η αρχή του τέλους για Μαθιό και Νικηφόρο! Ο γιος της Βασιλικής αρχίζει να τον υποψιάζεται!

Σασμός: Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στη σχέση Νικηφόρου και Μαθιού όταν ο πρώτος θα αρχίσει να υποψιάζεται τον πατριό του για τον θάνατο του βιολογικού του πατέρα, του Στεφανή.

Εκείνος όμως την παρακούει και συναντά τον Παύλο Βρουλάκη, που του βάζει στο μυαλό την ιδέα πως ο δολοφόνος του πατέρα του ίσως βρίσκεται στο οικογενειακό του περιβάλλον! Ο Αντώνης στήνει ενέδρα στον Λευτέρη, όμως δεν καταφέρνει να τον π,άσει στα πράσα.

Μια συμπλοκή στις φυλακές έχει ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Κώστα και τώρα οι υποψίες στρέφονται στον Παύλο. Η Αιμιλία συμμαχεί με τον Λευτέρη χωρίς να το γνωρίζει ο Αντώνης…


Ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, γιατί καταλαβαίνει πως ο αγαπημένος της ήθελε να της αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό λίγο πριν πεθάνει. Την ίδια στιγμή, ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, για να είναι όμως τα πράγματα καλά μεταξύ τους, εκείνη ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, ώστε να μπορέσουν να προχωρήσουν όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Ο Νικηφόρος ωστόσο δεν θα τηρήσει όσα υποσχέθηκε στη μητέρα του και, όταν συναντά τον Παύλο, μια τρομακτική υποψία κυριεύει το μυαλό του. Ο Βρουλάκης αφήνει να εννοηθεί πως αυτός που σκότωσε τον πατέρα του ίσως ήθελε να είναι με τη μητέρα του!

Δηλαδή ουσιαστικά «φωτογραφίζει» τον Μαθιό! Παράλληλα, ο Λεύτερης ψάχνει τη Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Στο μεταξύ, η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, που αποφασίζει να επισκεφτεί το σπίτι στο βουνό, το μέρος όπου οι δυο τους πέρασαν μοναδικές στιγμές, απολαμβάνοντας τον έρωτά τους…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts