Σασμός: Ο Μανώλης βασανίζεται και η Κλαίρη παλεύει να τον σώσει!

Ο Μανόλης βασανίζεται κι η Κλαίρη προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει τον άνθρωπο που αγαπά, στο «Σασμό». Όσο πλησιάζει ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής, ο Μανόλης παλεύει να διαχειριστεί την αλήθεια.

Το ξεκαθάρισμα που είχε με τον Μαθιό τού έχει προκαλέσει τεράστια αγωνία και άγχος, με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Θα αποκαλύψει ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή; Θα τον καταδώσει ή θα σιωπήσει μια για πάντα;

Ο Μαθιός κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και περιμένει με αγωνία την τελική απάντηση του Μανόλη. Την ίδια στιγμή, ο Μανόλης πνίγεται στις σκέψεις του. Τα βράδια δεν μπορεί να ηρεμήσει και να κοιμηθεί. Οι ενοχές τον έχουν κατακλύσει. Η διάθεσή του αρχίζει και πέφτει κι η υγεία του επιβαρύνεται.

Η Κλαίρη βρίσκεται δίπλα στον Μανόλη και προσπαθεί να τον βοηθήσει, στο «Σασμό». Τον στηρίζει και θα βράδυ είναι εκεί να του δώσει ένα χάδι για να ηρεμήσει.

Τον ενθαρρύνει και τον προτρέπει να ακούσει την καρδιά του. Πλέον δεν τον πιέζει να πει την αλήθεια για τον Μαθιό, γιατί ξέρει ότι αυτό μόνο χειροτερεύει την κατάσταση.

Η Κλαίρη είναι η μοναδική που μπορεί να ηρεμήσει τον Μανόλη. Καταβάλλει κάθε προσπάθεια να το κάνει, πριν γίνει κανένα κακό. Ο Μανόλης δίπλα στην Κλαίρη αισθάνεται μία ασφάλεια και γρήγορα θα μπορέσει να περάσει τους φόβους του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.