Σασμός: «Πάμε αδελφέ μου» – Ανατινάζουν Μαθιό και Αστέρη – Η έκρηξη θα γίνει αισθητή σε όλη την Άνω Ποριά

Σασμός: Σίγουρη πλέον η Εύα πως πίσω από τον θάνατο του αδερφού της κρύβεται ο Μαθιός Σταματάκης, βάζει τον Μηνά να τοποθετήσει εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητό του, λίγο πριν εκείνη φύγει για την Κροατία. Μόνο που όταν εκείνος μπει μέσα, θα έχει μαζί του και τον αδερφό του!

Ο Γιώργος παγιδεύει την Εύα

Ένας συνεργάτης του Γιώργου στέλνει στο μέιλ της Εύας μια ψευδή είδηση, εκείνη τη διαβάζει και από την αντίδραση που έχει, «καρφώνει» μόνη της την πραγματική της ταυτότητα. Πως είναι δηλαδή η αδελφή του Ευθύμη. Τη στιγμή που ο Χρήστος Γιακωβάκης εκδίδει ένταλμα σύλληψης, εκείνη ετοιμάζεται να το σκάσει στην Κροατία με σκάφος. Ο μόνος που γνωρίζει τις κινήσεις της είναι ο Βαγγέλης, στον οποίο και προτείνει να την ακολουθήσει για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Εκείνος αρχικά αρνείται αλλά όταν του εξηγούν πως εκείνη ευθύνεται ακόμα και για τα κομμένα φρένα του αυτοκινήτου της Θοδώρας, δέχεται να τους βοηθήσει.

«Είσαι ακόμα εδώ; Ή να σου κουνήσω το μαντίλι;», θα της πει ο Βαγγέλης από το τηλέφωνο και η Εύα θα απαντήσει πως μετράει ώρες μέχρι να αποβιβαστεί στο σκάφος. Τότε θα τη ρωτήσει αν η πρότασή της ισχύει ακόμα. «Σκεφτόμουν όλο το βράδυ την πρότασή σου και ήθελα να σε ρωτήσω αν μπορώ να κάνω μια δοκιμή». «Να την κάνεις», θα του απαντήσει, σίγουρη για τη συνεργασία τους. Όμως, λίγο αργότερα η κοπέλα θα καταλάβει το σχέδιο του Βαγγέλη και θα εξαφανιστεί από το σημείο που του έδωσε ραντεβού…

Ο Παύλος, ο Βαγγέλης και ο παπά-Μιχάλης δεν σταματάνε να λένε στην Εύα πως πίσω από τον θάνατο του αδερφού της δεν κρύβεται ο Μαθιός Σταματάκης. Εκείνη όμως δεν ακούει κουβέντα. Πεπεισμένη πως εκείνος της στέρησε την οικογένειά της, θα ετοιμάσει το επόμενο μεγάλο χτύπημά της προς εκείνον και μάλιστα τη μέρα που θα φύγει για πάντα από το νησί της Κρήτης με σκάφος και προορισμό την Κροατία. Πριν όμως κάνει οτιδήποτε, θα έχει πληροφορήσει τους πάντες γύρω της για να τους παραπλανήσει πως κακώς στράφηκε στην οικογένεια Σταματάκη για εκδίκηση.
«Ήρθα να κάνω το χρέος μου, Βαγγέλη, όμως τελικά δεν βρήκα αυτό που έψαχνα. Δεν πρόκειται να χτυπήσω ανθρώπους που είναι αθώοι, θέλω όμως εσύ να συνεχίσεις να το ψάχνεις», θα πει στον πιστό της συνεργάτη και εκείνος θα της υποσχεθεί πως θα κάνει τα πάντα για να βρει τον δολοφόνο του Ευθύμη. Την ίδια στιγμή όμως, η κοπέλα με την σκοτεινή ψυχή θα έχει έρθει σε επικοινωνία με τον Μηνά, τον άντρα που βοήθησε τον Ανδρέα να βάλει εκρηκτικό μηχανισμό στο σπίτι του Μαθιού, για μία και μοναδική συνεργασία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το tv24, θα του δώσει πολλά χρήματα για να τοποθετήσει στο αυτοκίνητό του έναν μηχανισμό που όταν εκραγεί θα του αφαιρέσει ακαριαία τη ζωή. Ο Μηνάς θα δεχτεί και την επόμενη κιόλας μέρα θα προσεγγίσει το αυτοκίνητο του αγαπημένου της Βασιλικής.

Το χτύπημα στο χωράφι

Ο Μηνάς με χαρά λαμβάνει τα πρώτα χρήματα από την Εύα και περιμένει τις οδηγίες της για το μεγάλο χτύπημα στον Μαθιό Σταματάκη. Τον ακολουθεί πιστά και βλέπει το αυτοκίνητο με το οποίο κινείται. Όταν λοιπόν ο τελευταίος πηγαίνει στο χωράφι για μια δουλειά, ο Μηνάς βρίσκει την ευκαιρία, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. να χωθεί κάτω από το αγροτικό του και με μαεστρία να τοποθετήσει τον μηχανισμό. Όλα δείχνουν να κυλούν όπως τα είχε σχεδιάσει η Εύα, μέχρι τη στιγμή που στο συγκεκριμένο σημείο θα φτάσει και ο Αστέρης με σακούλες στα χέρια.

«’Ηρθες, αδελφέ;», θα τον ρωτήσει αρχικά ο Μαθιός και έπειτα θα συνεχίσει: «Πω πω. Η μυρωδιά τους θα φτάνει μέχρι πάνω στους δικούς μας, έτσι δεν είναι;», θα πει δείχνοντας τα γλαστράκια με τον βασιλικό που κουβαλάει ο Αστέρης.

«Ναι, αδελφέ μου. Πάμε;», θα του πει και ο Μαθιός θα του προτείνει να πάνε με το δικό του αυτοκίνητο. Τα δύο αδέλφια, χωρίς να μπορούν να σκεφτούν τι τους επιφυλάσσει η μοίρα, θα μπουν στο αγροτικό του Μαθιού να ξεκινήσουν για το «Σταματόδεντρο» όπου και θέλουν να φυτέψουν τις γλάστρες. Όμως σύντομα τα πάντα θα ανατραπούν στις ζωές τους. Η έκρηξη θα γίνει αισθητή σε όλη την Άνω Ποριά, βυθίζοντας όλους σε θλίψη για το τι έχει συμβεί στους συνανθρώπους τους. Την ίδια ώρα. η Εύα θα μπαίνει σε ένα σκάφος με προορισμό την Κροατία αφήνοντας για τα καλά πίσω της ό,τι την πληγώνει.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτό είναι το τέλος της Εύας

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts