Σασμός Spoiler: Ο Αστέρης βλέπει την Αργυρώ με μωρό στην αγκαλιά αλλά δεν γνωρίζει ότι είναι δικό του!

Σασμός Spoiler: «Ο Σταύρος μπήκε στη ζωή της Αργυρώς ακριβώς τη στιγμή που τον χρειαζόταν περισσότερο. Πολύ γρήγορα οι δυο τους ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη σχέση, σχεδόν εξάρτησης ο ένας από τον άλλον. Όταν εκείνος θέλησε να προχωρήσει μαζί της σε γάμο, η ίδια ήξερε πολύ καλά ότι έπρεπε να του πει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της με τον Αστέρη.

Του μίλησε λοιπόν για τον άντρα που της έκλεψε την καρδιά αλλά μετά την ξερίζωσε. Του είπε για την παλιά βεντέτα που στιγμάτισε τις δύο οικογένειες, όταν ο πατέρας του σκότωσε τον δικό της, και του εξήγησε ότι, παρά τις δυσκολίες, το ζευγάρι κατάφερε να βρει τις ισορροπίες του και να αφήσει το αιματηρό παρελθόν πίσω.

Ο έρωτας νίκησε το μίσος και, πάνω που όλα έδειχναν πως πήγαιναν καλά, ήρθε η δολοφονία του Πέτρου για να διαλύσει τα πάντα. Η Αργυρώ έφυγε μια για πάντα από την Κρήτη, μακριά από τον άντρα που αγάπησε αλλά και μίσησε όσο κανέναν άλλον άνθρωπο. Φεύγοντας, όμως, πήρε μαζί της και το μυστικό της: την εγκυμοσύνη της!

Σοκαρισμένος, ο Σταύρος μαθαίνει τα πάντα για τη ζωή της Αργυρώς και συμφωνεί να τη στηρίξει. Να μεγαλώσει το παιδί του Αστέρη σαν δικό του! Κανείς δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια… Ούτε καν η Μαρίνα!

Στο παρελθόν ο πατέρας της δεν έμαθε ποτέ πως η Ανθούλα Σταματάκη ήταν έγκυος στο παιδί του και τώρα είναι ο Αστέρης που δεν θα μάθει ποτέ πως ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτά του με την Αργυρώ.

Ο Αστέρης καταρρακώνεται όταν ύστερα από τόσο καιρό βλέπει την αγαπημένη του στο πλευρό ενός άλλου άντρα, κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μωρό…

Πιστεύει πως η Αργυρώ το είπε και το έκανε: Τον έβγαλε από τη ζωή της και από την καρδιά της.

Από τη μεριά της, και η Αργυρώ καταρρακώνεται όταν η Σεμίνα καταθέτει στο δικαστήριο ότι ο Αστέρης δεν σκότωσε εν ψυχρώ τον Πέτρο, αλλά βρισκόταν σε άμυνα! Όσα πίστευε για εκείνον δεν ισχύουν…».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.