Σασμός Spoiler: Ο Νικηφόρος μαθαίνει από σπόντα ποιος είναι ο πατέρας του

Σασμός Spoiler: Δεν θα πιστεύει στα αυτιά του ο Νικηφόρος με την αποκάλυψη που θα γίνει μπροστά στα μάτια του! Τον φάκελο που πήρε στα χέρια του ο Νικηφόρος με τα αποτέλεσμα των εξετάσεων DNA, δεν τον άνοιξε ποτέ.

Δεν θέλησε να μάθει ποτέ αν ο πατέρας του είναι ο Στεφανής Σταματάκης ή ο Μαθιός Σταματάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα θα ξανά βγει στην επιφάνεια και θα συμπαρασύρει όλους όσους εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση. Οι αμφιβολίες θα επιστρέψουν όταν η Νάντια σε μία επίσκεψη στο σπίτι της Βασιλικής, της πει ότι ο γιος της δεν μοιάζει καθόλου στον Στεφανή, επαναφέροντας πολλά ερωτηματικά για τον βιολογικό πατέρα του.

Η Βασιλική θα προσπαθήσει να “σώσει” την κατάσταση λέγοντας πως “Από κοντά έμοιαζαν περισσότερο”, όμως ο Νικηφόρος θα αρχίσει να έχει αμφιβολίες για δεύτερη φορά. Κρυφά απ’ όλους θα πάει στο μικροβιολογικό εργαστήριο που είχε κάνει το τεστ DNA και θα ζητήσει επανέκδοση των αποτελεσμάτων. Τότε λοιπόν θα μάθει πως είναι γιος του Μαθιού Σταματάκη.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts