Το κορυφαίο laser λιπόλυσης LeShape κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα

Laser Λιπόλυσης LeShape – 1060nm

Το ισχυρότερο Laser λιπόλυσης εφαρμόζεται πλέον αποκλειστικά στα SkourasMed!

H Laser Λιπόλυση στα SkourasMed εφαρμόζεται με το πιο σύγχρονο μηχάνημα Laser 1060nm, που προκαλεί μόνιμη διάλυση των λιποκυττάρων και την εξάλειψη του προβλήματος του τοπικού πάχους μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Σε κάθε συνεδρία, επιτυγχάνεται η μόνιμη διάλυση του 24% των λιποκυττάρων στην περιοχή εφαρμογής, ανώδυνα και χωρίς χρόνο ανάρρωσης.

Τεχνολογία

Τα1060nm είναι το μήκος κύματος που παρουσιάζει τη μέγιστη απορρόφηση από τον λιπώδη ιστό σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο laser που εφαρμόζεται σήμερα. 

Η διαρκής εκπομπή της ενέργειας του Laser στα 1060nm αυξάνει τα επίπεδα θερμοκρασίας του λιπώδους ιστού, τοπικά, μεταξύ 42-47 βαθμών Κελσίου, καταστρέφοντας μόνιμα την δομική τους ακεραιότητα (απόπτωση) ενώ, η ταυτόχρονη διαρκής ψύξη της επιδερμίδας εξαλείφει οποιαδήποτε παρενέργεια στο δέρμα.

Περιοχές εφαρμογής

H Laser Λιποδιάλυση εφαρμόζεται σε οποιαδήποτε περιοχή παρουσιάζει συσσώρευση λίπους, ενδεικτικά: 

κοιλιά

σωσίβιο λεκάνης

πλάτη

εσωτερική & εξωτερική επιφάνεια μηρών

βραχίονες 

Με το Laser LeShape, έχουμε απόλυτη ευελιξία κατά την εφαρμογή, αφού οι 4 κεφαλές του μηχανήματος προσαρμόζονται σε κάθε σχήμα σώματος και, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα για ταχύτερο αποτέλεσμα, σε μόλις 25 λεπτά συνεδρίας.

Αποτελέσματα

Σε κάθε εφαρμογή του Laser Λιποδιάλυσης LeShape, επιτυγχάνεται μόνιμη διάλυση (απόπτωση) του 24% των λιποκυττάρων, ανώδυνα & χωρίς παρενέργειες για το δέρμα. Σε 3-4 εβδομάδες, έχουμε μετρήσιμα αποτελέσματα σε πόντους & στην αναλυτική λιπομέτρηση. 

Οι επίπεδες κεφαλές του μηχανήματος, οι οποίες δεν προκαλούν αναρρόφηση, προσφέρουν ομοιόμορφα και φυσικά αποτελέσματα. Ο ασθενής χάνει πολλούς πόντους και βελτιώνει μόνιμα το σχήμα του σώματός του.

Συγχρόνως, η θερμοκρασία στο δέρμα παρουσιάζει μία ήπια αύξηση (38-39 βαθμοί Κελσίου), με αποτέλεσμα να διεγείρεται παράλληλα η παραγωγή του κολλαγόνου και να βλέπουμε σύσφιγξη δέρματος.

Ασφάλεια

Το Laser LeShape εγγυάται την ασφαλή και αποτελεσματική εξάλειψη των λιποκυττάρων, αφού η χρήση μήκους κύματος 1060 nm δημιουργεί έναν μηχανισμό επιλεκτικής θερμόλυσης του λιπώδους ιστού, με τη μέγιστη απορρόφηση της ενέργειας να επιτυγχάνεται από τον λιπώδη ιστό ενώ, ταυτόχρονα παρατηρείται ελάχιστη απορρόφηση από το χόριο.

Η συνεχής ψύξη στις κεφαλές βελτιώνει την άνεση του ασθενούς και την ανώδυνη εφαρμογή.

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το LeShape αντιμετωπίζει αποτελεσματικά περιοχές τοπικού πάχους σε μόλις 25 λεπτά, αφήνοντας ανέπαφους τους γύρω ιστούς.

Ενημερωθείτε δωρεάν σήμερα για το τι μπορεί να προσφέρει το Laser LeShape στο δικό σας σώμα.

www.skourasmed.gr

Θεσσαλονίκη – 2310 282550 

Μητροπόλεως 50

Αθήνα – 210 3613858

Κολωνάκι – Κηφισιά – Μαρούσι – Γλυφάδα 

Ρόδος – 22410 25506

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9914 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr