Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η Κατερίνα ανακοινώνει στον Παναγή πως χώρισε με τον Λουκά

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, Παρασκευή 15 Ιανουαρίου – Eπεισόδιο 63ο: Η Κατερίνα, μετά τη συνάντησή της με τη Μαργαρίτα στο Δασαρχείο, απογοητεύεται και αποφασίζει να ξεχάσει τον Παναγή. Η Καλλιόπη μοιράζεται με τον Χαραλάμπη τις υποψίες της πως ο Ηλίας συνωμοτεί με τη Μυρτώ. Οι δυο τους αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν το σατανικό δίδυμο. Οι παρεξηγήσεις,, όμως στον Πλάτανο δεν έχουν τελειωμό. Θύμα αυτή τη φορά είναι ο Ηλίας, που κρυφακούει μια συζήτηση του παπά με την Κική και δημιουργείται έτσι μια μεγάλη παρεξήγηση σχετικά με την πατρότητα του Σίμου, που υπάρχει κίνδυνος να φέρει Παρασκευά και Ηλία στα χέρια.

Όμως, η παρεξήγηση δεν τελειώνει εδώ, εμπλέκει και την Τούλα, που όλοι νομίζουν πως είναι έγκυος εκείνη αντί της Μαργαρίτας, γεγονός που ανεβάζει την πίεση της Βαρβάρας στο 20! Η Κατερίνα ανακοινώνει στον Παναγή πως χώρισε με τον Λουκά και ταυτόχρονα του λέει ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί, βάζοντας ένα οριστικό τέλος στη σχέση τους. Ο Τζώρτζης ακούει κατά λάθος από τον Θοδωρή για την εγκυμοσύνη της Μαργαρίτας και, χωρίς να το σκεφτεί, χρησιμοποιεί αυτή την πληροφορία την εντελώς λάθος στιγμή…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts