Όλγα Κιουρτσάκη: Σκέφτεται να αλλάξει το όνομα της κόρης της μετά την κρίση στη σχέση της με την Άντζελα Δημητρίου;

Στην εκπομπή Γεια Σου, η Μαρία Μπακοδήμου και οι συνεργάτες της αποκάλυψαν πληροφορίες για τη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη και το όνομα της εγγονής της τραγουδίστριας.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τις τελευταίες μέρες κυκλοφόρησε η φήμη πως η Άντζελα Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, έχουν διακόψει κάθε επαφή κι εμείς αναρωτιόμαστε τι θα γίνει τελικά με το με το όνομα που θα πάρει η εγγονή της τραγουδίστριας, στη βάφτιση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του καλοκαιριού.

«Η Όλγα και ο Φώτης θέλουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί συνέχεια δημοσιεύονται τέτοιες φήμες, ενώ εκείνοι δεν ασχολούνται. Σέβονται τη δημόσια δήλωση της Άντζελας Δημητρίου ότι θέλει να μείνει μόνη της και να ηρεμήσει. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται για οριστική ρήξη στην οικογένεια. Στο μνημόσυνο της γιαγιάς της, η Όλγα δεν έδωσε το παρών γιατί δεν ήθελε να καταγραφεί η παρουσία της από φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες. Δεν ισχύει το δημοσίευμα που την ήθελε να κάνει μόνη της τρισάγιο.

Άντζελα Δημητρίου: Το παρασκήνιο της αποχώρησης από το J2US και ο λόγος: «Δεν ήταν μόνο αυτό…»

Τόσο η Όλγα όσο και ο Φώτης επισκέπτονται το μνήμα της γιαγιάς τακτικά, όταν το αισθάνονται. Η καθημερινότητά τους είναι όλη γύρω από το παιδί τους και δεν θέλουν να απασχολούν τα μέσα με τη ζωή τους. Επίσης δεν υπάρχει καμία σκέψη αλλαγής του ονόματος του παιδιού τους. Η στάση τους όλους αυτούς τους μήνες τα λέει όλα. Η σιωπή είναι χρυσός», αναφέρει το περιβάλλον της κόρης της Άντζελας Δημητρίου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts