Ανακαίνιση ενός επαγγελματικού χώρου στο Κολωνάκι μέσα από τη σύγχρονη και stylish ματιά της Σίσσυς Φειδά

Την ανακαίνιση ενός γραφείου χρηματοοικονομικών μελετών στο Κολωνάκι, ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου και πραγματοποίησε το γραφείο Sissy Feida Interiors.

Η Σίσσυ Φειδά, η αγαπημένη interior designer και ιδρύτρια του γραφείου Sissy Feida Interiors χαρακτηρίζεται για το πάθος και την αγάπη της για το design και την υψηλή αισθητική και έχει οδηγήσει την Sissy Feida Interiors στα καλύτερα διακοσμητικά γραφεία της χώρας.

Στόχος της μελέτης ήταν η δημιουργία ενός όμορφου και πλήρως λειτουργικού χώρου εργασίας, που να καλύπτει τις ανάγκες ενός σύγχρονου γραφείου. Ο custom-made σχεδιασμός των επίπλων από ξύλο και μάρμαρο δίνουν ένα εκλεπτυσμένο ύφος, ενώ η επιλογή της ταπετσαρίας και των φωτιστικών στοιχείων, συνθέτουν έναν αστικό επαγγελματικό χώρο με μοντέρνο στιλ.

Προσεγγίστε και διαμορφώστε το χώρο σας με πρωτοποριακό σχεδιασμό, επίγνωση των σύγχρονων τάσεων, καθώς και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, ακολουθώντας την Σίσσυ Φειδά στον επίσημο λογαριασμό της στο Ιnstagram @sissyfeida ή επισκεφτείτε το site www.sissyfeida.com.  

Photo Credits: Stavros Kostakis

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts