Ποιότητα και καλλιτεχνική ματιά! Το γραφείο Sissy Feida Interiors επιμελήθηκε ένα studio εκγύμνασης Pilates

Η Σίσσυ Φειδά, η αγαπημένη interior designer και ιδρύτρια του γραφείου Sissy Feida Interiors δεν σταματά να μας εκπλήσσει με την δημιουργικότητα και την ξεχωριστή ματιά της που παίρνουν μορφή μέσα από τα μοναδικά project που αναλαμβάνει.

Αυτή τη φορά ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου και ανακαίνισε ένα στούντιο εκγύμνασης Pilates. Στόχος της μελέτης ήταν να διαμορφωθεί ένας όμορφος και χαλαρός χώρος, πλήρως λειτουργικός, που να καλύπτει τις ανάγκες ενός σύγχρονου στούντιο Pilates με σκανδιναβικές αναφορές.

Κυρίαρχα στοιχεία του χώρου, οι γήινες ανοιχτές αποχρώσεις σε επιφάνειες και ξύλα, καθώς και η παρουσία του πράσινου. Φωτισμός και καθρέπτες προσθέτουν την τελική πινελιά, δημιουργώντας έξυπνες αντανακλάσεις στον χώρο.

Ακολουθήστε την Σίσσυ Φειδά στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram www.instagram.com/sissyfeida και επισκεφτείτε το site www.sissyfeida.com για tips διακόσμησης και χρήσιμες συμβουλές.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts