Τα νέα decor trends 2020 από την Σίσσυ Φειδά

Η καινούργια δεκαετία ξεκινάει με έντονες αλλαγές και στη διακόσμηση. Η interior designer Σίσσυ Φειδά προτείνει τα δέκα decor trends για το 2020.

1. Επιστροφή στο χρώμα! Χρώμα παντού! Σε τοίχους, οροφές, έπιπλα, σε οποιαδήποτε απόχρωση και εφαρμογή. Πείτε αντίο στις μονοχρωμίες και τολμήστε ακόμα και με έναν καναπέ σε έντονο χρώμα ή pattern!

2. Αν φτιάχνεται τώρα την κουζίνα σας ή σκέφτεστε να την ανακαινίσετε επιλέξτε ένα ζωηρό χρώμα και ντουλάπια με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και αξεσουάρ! Οι νέες προτάσεις της αγοράς για επιλογή πάγκου με έντονα σχέδια σε ψηφιδωτά και φυσικά υλικά με έντονα νερά, θα απογειώσουν το αποτέλεσμα!

3. Χρησιμοποιείστε ταπετσαρίες! Προσθέτουν στο χώρο ζεστασιά, φινέτσα, πολυτέλεια και δημιουργούν υπέροχα σκηνικά!

4. Επιστροφή στη φύση και στα βιώσιμα υλικά! Αληθινά φυτά, φρέσκα λουλούδια και κατασκευές από ανακυκλώσιμα και υλικά από τη φύση.

5. Μην φοβάστε τα patterns! Σε υφάσματα επίπλωσης, κουρτίνες, χαλιά, ταπετσαρίες, με επιρροές από τα 70’, γεωμετρικά ή με έμπνευση από τη φύση, τα έντονα σχέδια αντικαθιστούν την βαρετή μονοχρωμία!

6. Επιλέξτε αντικείμενα με οργανικές, ελεύθερες φόρμες! Καμπύλους καναπέδες, στρογγυλά τραπέζια και χρηστικά αντικείμενα σε πιο «φιλικές» γραμμές

7. Το βελούδο είναι το απόλυτο must στα υφάσματα αλλά και ο συνδυασμός διαφορετικών ακόμα και ετερόκλητων υφών

8. Αν αγαπάτε το λευκό, επενδύστε στο απόλυτα διαχρονικό black and white

9. Προσθέστε vintage λεπτομέρειες για το ιδανικό mix and much

10. Μην κυνηγάτε την τελειότητα και το απόλυτο θεματικό σκηνικό, οι προσωπικές πινελιές είναι αυτές που θα διαμορφώσουν το εξαιρετικό στυλ!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts