Σίσσυ Φειδά: Δεν πάει ο νους σας ποιο περιοδικό την φιλοξένησε (photos)

Στο τεύχος Απριλίου-Μαΐου 2019 του περιοδικού αρχιτεκτονικής και διακόσμησης Architectural Digest Middle East και πιο συγκεκριμένα στη στήλη Talent Radar φιλοξενείται η interior designer Σίσσυ Φειδά. Με ένα δισέλιδο αφιέρωμα η διακοσμήτρια μιλά για το ξεκίνημα της καριέρας της, τη φιλοσοφία της όπως επίσης και για τα projects που ονειρεύεται να πραγματοποιήσει.

Αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο στάθηκε το πολυσυζητημένο έργο της Σίσσυς Φειδά, στην πόλη του Λονδίνου −μια πολυτελής έπαυλη την οποία επιμελήθηκε τόσο σε επίπεδο εσωτερικού σχεδιασμού όσο και σε επίπεδο διακόσμησης− που η ομάδα του περιοδικού ανακάλυψε μέσω Instagram και στη συνέχεια εξέφρασε στην ίδια το ενδιαφέρον για να τη φιλοξενήσει στις σελίδες του, παρουσιάζοντας τη δουλειά της.

Το συγκεκριμένο έργο έχει επίσης παρουσιαστεί εκτενώς μέσα από ένα μακροσκελές άρθρο στο site του Architectural Digest Middle East καθώς και στα social media του περιοδικού τον περασμένο Φεβρουάριο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts