Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ξέσπασε κατά του ALPHA! Οι μπηχτές και τα «καρφιά» on camera

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παρουσίασε το νέο της βιβλίο και η κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου ήταν εκεί.
Η παρουσιάστρια μίλησε για το βιβλίο της, ωστόσο, δεν δίστασε να πετάξει και τα καρφιά της κατά του ALPHA.

Ο τρόπος που έφυγε από το κανάλι μετά από τόσα πολλά χρόνια δεν της άρεσε καθόλου!

«Ήμουν 17 χρόνια συνεχόμενα στην τηλεόραση. Δεν περίμενα να φύγω με αυτό τον τρόπο. Κοιτάξτε το κανάλι έχει κάθε δικαίωμα να σταματάει τα προγράμματά του, να βάζει καινούργια, να κάνει τις επιλογές του. Αλίμονο, είναι απόλυτα σεβαστό.

Απλά περίμενα να τηρηθεί μια άλλη διαδικασία… για αυτή τη διακοπή. Όλα καλά.

Εγώ οφείλω ευγνωμοσύνη γιατί μερικές φορές χρειάζεται να πάρεις γενναίες αποφάσεις, για να μετακινηθείς από μια βολική κατάσταση και δεδομένη συνήθεια, για να κάνεις την εξέλιξη.

Αλλιώς εξέλιξη δεν υπάρχει. Δεν με πήρε κανένας από τον ALPHA για σήμερα. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνάδελφους απ’ όλα τα κανάλια που είναι εδώ σήμερα εδώ μαζί μου», σχολίασε η παρουσιάστρια την ώρα που διαπίστωσε ότι το κανάλι στο οποίο εργαζόταν τόσα χρόνια δεν είχε στείλει συνεργείο.

«Ο κόσμος διαμαρτύρεται. Και έχει δίκιο να διαμαρτύρεται γιατί ποτέ κανείς δεν βγήκε να κάνει μια ανακοίνωση και να ενημερώσει το κοινό που με ακολουθούσε.

Όλα αυτά τα χρόνια με ακολουθούν πιστά στην εκπομπή. Όσον αφορά για την Αγγελική Νικολούλη δεν έχω μιλήσει καθόλου μαζί της. Όταν έγινε γνωστό ότι κόπηκε η εκπομπή, η Αγγελική προσέγγισε όλα αυτά τα παιδιά που ήταν στην ομάδα μου μήπως κάνουν μια συνεργασία μαζί της. Απ’ ότι έμαθα τελικά, κανένας δεν…», κατέληξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts