Δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ομολογία του πιλότου

Γλυκά Νερά: Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε επίσημα για την ομολογία του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος παραδέχθηκε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν Κράουτς.

Το βράδυ της Πέμπτης (17.06) μετά από μαραθώνια κατάθεση στη ΓΑΔΑ, ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε στις 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά, ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του.

Μετά από μαραθώνια κατάθεση διάρκειας 6,5 ωρών, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος ομολόγησε ότι αυτός είναι ο δολοφόνος της συζύγου του, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι αιτία ήταν οι προστριβές που είχαν το ίδιο βράδυ του εγκλήματος. Για την ομολογία του 33χρονου πιλότου, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία.

«Εξιχνίαση ανθρωποκτονίας 20χρονης ημεδαπής που έλαβε χώρα την 11 Μαΐου στα Γλυκά Νερά. Δράστης είναι ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ..

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts