Νεκρός ο Βασίλης Γρίβας – Τον γάζωσαν έξω από το σχολείο του γιου του

Γνωστός στους αστυνομικούς ο άνδρας που δέχθηκε τα πυρά των εκτελεστών έξω από το 2ο Δημοτικό στα Γλυκά Νερά. Ο Βασίλης Γρίβας είχε συλληφθεί μάλιστα το 2011 ως εμπλεκόμενος στα κυκλώματα της νύχτας. Ο Βασίλης Γρίβας γνωστός και στον χώρο του body building είχε απασχολήσει τους αστυνομικούς την περίοδο της μεγάλης μάχης των συμμοριών στην περιοχή του Πειραιά.  Την περίοδο εκείνη είχαν γίνει μάλιστα αρκετές συλλήψεις ατόμων της νύχτας από τους αστυνομικούς.

Μάλιστα τότε οι πληροφορίες ήθελαν τον 48χρονο να εμπλέκεται σε υποθέσεις εκβιασμών αλλά και εγκέφαλο ομάδας ατόμων που εκτελούσε συμβόλαια…

Οι δράστες φαίνεται ότι είχαν στοχοποιήσει από καιρό τον 48χρονο. Ο Β. Γρίβας δεν ήταν κάτοικος της περιοχής, όμως οι εκτελεστές γνώριζαν ότι είναι αυτός που πηγαίνει καθημερινά τον γιο του στο σχολείο. Φαίνεται ότι το σχέδιο εκτέλεσης είχε μπει μπροστά εδώ και καιρό καθώς οι δράστες γνώριζαν πρωινό “το δρομολόγιο” του 48χρονου. Φαίνεται ότι αποφάσισαν να “χτυπήσουν την ώρα αυτή καθώς είναι ημέρα και σε περιοχή που το θύμα δεν θα περίμενε επίθεση εναντίον του.

 

 * Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο Μάριος «αδειάζει» τον μισθοφόρο: «Για τον Αγγελόπουλο μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια»

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts