Εντολή Τσίπρα για ξήλωμα της ποδοσφαιρικής “παράγκας”: “Μη διανοηθείτε να υποχωρήσετε”

Εντολή για ξήλωμα της «παράγκας» στο ποδόσφαιρο έδωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας ενεργοποιώντας την Αντιτρομοκρατική, τον υπερκοριό της ΕΛ.ΑΣ. και την Ε.Υ.Π..
Όπως έγραψε το Έθνος της Κυριακής, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε απ’ όλους να μη φοβηθούν και να μη διανοηθούν να υποχωρήσουν.

Γράφει η εφημερίδα: «Με όλα τα «όπλα» που διαθέτουν οι διωκτικές Αρχές σκοπεύει να επιτεθεί η κυβέρνηση στο παρακράτος του ποδοσφαίρου, προκειμένου να ξηλώσει «παράγκες» και οργανωμένο έγκλημα. Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται αποφασισμένος να βάλει οριστικό τέλος στη μαφία του ποδοσφαίρου και να επιστρέψει η κανονικότητα.
Η εντολή που φέρεται να έδωσε στους στενούς συνεργάτες του, μετά τη σύσκεψη με τους τέσσερις συναρμόδιους υπουργούς, ήταν να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο.
«Αυτό που συμβαίνει τώρα δεν μπορούμε να το ανεχθούμε πλέον. Είναι ντροπή για τη χώρα, ντροπή για τη Δημοκρατία. Μη φοβηθείτε, μη διανοηθείτε να κάνετε πίσω. Η ”παράγκα” θα τελειώσει και θα την τελειώσουμε εμείς. Η χώρα δεν είναι μπανανία», φέρεται να δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά την ενημέρωση που είχε από τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρο Κοντονή, τον αναπληρωτή υπουργό, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα».

Η κυβέρνηση θα ανοίξει λογαριασμούς και θα εξετάσει φορολογικά στοιχεία, ενώ μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης» θα καταθέσουν ως προστατευόμενοι μάρτυρες. Επίσης, θα ανοίξουν και πάλι υποθέσεις που μπήκαν στο αρχείο.

 

 

 

Πηγή: Εθνος της Κυριακής

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts