Η Γη της Ελιάς: Μπλεξίματα για την Αρετή με τον άντρα και την κόρη της – Την πάνε δικαστικά!

Η Γη της Ελιάς: Πολλά μπλεξίματα θα έχει η Αρετή στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega καθώς ο Στάθης και η κόρη της, Βασιλική, θα την πάνε δικαστικά.
Οι Καπερνάροι έχουν χωριστεί στα δύο, με την Αρετή να ξεπερνάει κάθε όριο και να συμπεριφέρεται χειρότερα από κάθε άλλη φορά.

Ο Στέφανος όπως πάντα υποστηρίζει και βρίσκεται δίπλα στην μητέρα του και την στηρίζει σε κάθε της απόφαση, όποια κι αν είναι αυτή. Απεχθάνεται τον ίδιο του τον πατέρα, κατηγορώντας τον τόσο για την απιστία απέναντι στην Αρετή, όσο και για την στάση του στο δικαστήριο.
Η Βασιλική όμως στηρίζει τον Στάθη σε κάθε δική του απόφαση. Κανείς από τους δύο δε φαντάζεται όμως ότι η Αρετή είναι έτοιμη για όλα. Είναι αποφασισμένη να κάνει μεγάλο κακό στην οικογένειά της, καθαρά για να εκδικηθεί.

Viral Είδηση: Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη έχει παιδί και το κρύβει

Πολύ σύντομα όμως στη Γη της Ελιάς, η Βασιλική θα ενημερωθεί πως η μητέρα της της έχει αφαιρέσει κάθε δικαίωμα από την οικογενειακή περιουσία. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως έχει μείνει απένταρος.

Πατέρας και κόρη επισκέπτονται έναν δικηγόρο, με σκοπό να πολεμήσουν την γυναίκα που θέλει να τους καταστρέψει. Μόνο που η Αρετή βρίσκεται ξανά ένα βήμα μπροστά. Έτσι, ο Στάθης, η Αρετή και η Βασιλική θα οδηγηθούν ξανά στα δικαστήρια, αυτή τη φορά για τα περιουσιακά στοιχεία.

Νέος πόλεμος ξεκινά στην οικογένεια των Καπερναρέων και οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς θα είναι καταιγιστικές.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts