Η Γη της Ελιάς: Ο Άγγελος Φωτάκος πεθαίνει, και η μικρή Φιλιώ…

Νέες εξελίξεις έρχονται στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», καθώς ένας θάνατος θα επηρεάσει πολύ την Αθηνά, η οποία εξαιτίας του θα πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της.

Η Αθηνά και η Χάιδω που βλέπουν σε άσχημη κατάσταση την Μαργαρίτα, κανονίζουν να φύγουν και οι τρεις για το σπίτι της Μαρίας στο Σούνιο, ενώ ο Λυκούργος μαθαίνει μια δυσάρεστη είδηση για τον Άγγελο Φωτάκο, ο οποίος πέθανε και έτσι η μικρή Φιλιώ μεταφέρεται σε ίδρυμα, στη Γη της Ελιάς.

Καθώς ο θάνατός του γίνεται γνωστός σε όλη την Αρεόπολη, το νέο φτάνει και στην Αθηνά. Εκείνη επηρεάζεται πάρα πολύ σκεπτόμενη το μικρό κορίτσι που θα μεγαλώσει στο ορφανοτροφείο. Διάφορες σκέψεις περνούν από το μυαλό της και τελικά καθώς δεν μπορεί να σκέφτεται την Φιλιώ στο ίδρυμα και θέλοντας και εκείνη να γίνει με κάποιο τρόπο μητέρα, αποφασίζει να την υιοθετήσει, κάτι που λέει και στην Μαρία.

Έτσι μόλις γυρίζουν από το Σούνιο, η Αθηνά στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», ξεκινάει τις απαραίτητες διαδικασίες υιοθεσίας, για να πάρει κοντά της το κοριτσάκι που έχει ζήσει τον απόλυτο εφιάλτη τόσο καιρό και να του προσφέρει αγάπη και ένα σπίτι για να μεγαλώσει με ηρεμία.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Μαρτίδης: Δείτε την κούκλα κόρη του Κουράκου από τη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού: «Παναγία μου…»

Ιφιγένεια Τζόλα: Η Βασιλική από τη Γη της Ελιάς ποζάρει με μαγιό στο πρώτο της μπάνιο για φέτος

Πηγή: youfly.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts