Η Δήμητρα Παπανδρέου στον πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Χριστόπουλο

Μια ιδιαίτερη επίσκεψη είχε πριν λίγες μέρες ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος. Η φίλη του Δήμητρα Παπανδρέου τον επισκέφτηκε στην DrC Clinic για να του ευχηθεί κάθε επιτυχία στο νέο, μοντέρνο και cutting edge χώρο του.

Με χαρά ο κ. Χριστόπουλος ξενάγησε την κυρία Παπανδρέου σε όλους τους χώρους της DrC Clinic, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα.

Η κυρία Παπανδρέου έδειξε ότι εντυπωσιάστηκε από το χώρο, τα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα και τις νέες υπηρεσίες που ο γνωστός πλαστικός χειρουργός προσφέρει. Ιδιαίτερα έδειξε να της ελκύουν την προσοχή τα νέας τεχνολογίας LASER που πρόσφατα ήρθαν στην Ελλάδα και διαθέτει ήδη ο κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, γνωστός εξάλλου για την πρωτοπορία του σε τεχνικές και μεθόδους της πλαστικής χειρουργικής.

Η κυρία Παπανδρέου έδωσε τις θερμότερες ευχές στον κ. Χριστόπουλο, για τις οποίες ο ίδιος την ευχαρίστησε και ανανέωσε το ραντεβού τους στην DrC Clinic για να δοκιμάσει σύντομα τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts