Καινοτόμες πρακτικές στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Ιατρικής

Ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια στον κόσμο στον τομέα της Αισθητικής Ιατρικής έγινε πρόσφατα στο Monte Carlo. Σε αυτό το Παγκόσμιο Συνέδριο, που αποτελεί σημείο αναφοράς για τις μη επεμβατικές διαδικασίες της Πλαστικής Χειρουργικής, εκλήθη ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος, για να κάνει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο απευθυνόμενο σε εξειδικευμένους ιατρούς, πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους, όσον αφορά την σωστή χρήση του υαλουρονικού οξέος στο πρόσωπο και την αποφυγή επιπλοκών. 

Το workshop βασιζόταν στη λεπτομερή ανάλυση των ανατομικών στοιχείων της περιοχής του προσώπου, έτσι ώστε οι ιατροί που το παρακολούθησαν να μπορούν να αποφεύγουν τις επιπλοκές αλλά και να έχουν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Στο σεμινάριο χρησιμοποιήθηκε ένα ειδικό προσομοίωμα ανθρωπίνου προσώπου φτιαγμένο από ειδική σιλικόνη, που έχει την ίδια υφή με αυτήν του ανθρωπίνου δέρματος. Το ειδικό αυτό πρόπλασμα είναι μια πρωτοποριακή κατασκευή, το οποίο αποτελεί ένα εξαίρετο εργαλείο στον τομέα της εκπαίδευσης των ιατρών. 

Οι παρευρισκόμενοι δήλωσαν μεγάλο βαθμό ικανοποίησης από την παρουσίαση, σε τέτοιο επίπεδο που ο γνωστός Έλληνας πλαστικός χειρουργός κ. Χριστόπουλος προσκλήθηκε σε διάφορες χώρες για να κάνει την ίδια παρουσίαση στους εκεί πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» και Επιστημονικός Διευθυντής του Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic στο Dubai. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: www.athanasioschristopoulos.com ή επικοινωνήστε μέσω email: [email protected] ή τηλεφωνικά στο 210 6985678. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts