Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος στο Health Tourism International Conference

Μια σημαντική πρωτοβουλία, πέρα από τα συνηθισμένα, πραγματοποιήθηκε για τον Τουρισμό Υγείας της Ελλάδας την Πέμπτη 5 Μαΐου, καθώς έλαβε χώρα το Health Tourism International Conference. Η συνάντηση, οι ομιλίες και οι ενδιαφέρουσες διαλέξεις έγιναν διαδικτυακά με συμμετοχή διακεκριμένων ξένων κι Ελλήνων ομιλητών διεθνούς κύρους.

Προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος, που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού, αφού δραστηριοποιείται πολλά χρόνια σε αυτόν τον τομέα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Dubai. Στον κ. Χριστόπουλο ζητήθηκε να παρουσιάσει το εξειδικευμένο θέμα: “Target Markets for Cosmetic Surgery Clinics” αξιοποιώντας την πολυετή παροχή υπηρεσιών Πλαστικής Χειρουργικής σε γυναίκες και άνδρες απ’ όλον τον κόσμο. Στην παρουσίασή του ο κ. Χριστόπουλος αναφέρθηκε στο έντονο ρόλο που θα μπορούσε να παίξει η Ελλάδα σε αυτό το πεδίο. Συγκεκριμένα είπε: «Η Ελλάδα έχει πολλές προοπτικές ως προορισμός Ιατρικού Τουρισμού, καθώς έχει άριστους ιατρούς και την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής». Χαρακτηριστικά ο γνωστός πλαστικός χειρουργός είπε ότι: «Πολλοί άνθρωποι από διάφορα σημεία της Υφηλίου επιλέγουν να έρθουν στην Ελλάδα, όχι γιατί βρίσκουν τη χαμηλότερη τιμή αλλά γιατί επιλέγουν να πραγματοποιήσουν μια επέμβαση από ιατρούς που έχουν άριστη εκπαίδευση κι εμπειρία κι εφαρμόζουν τα αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα για να έχουν ασφάλεια και άριστα αποτελέσματα.»

Κάθε χώρα και σύστημα υγείας, διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που την καθιστούν τον κατάλληλο προορισμό για συγκεκριμένους ασθενείς. Καταθέτοντας την εμπειρία του πάνω σε αυτό το θέμα ο κ. Χριστόπουλος είπε: «Ασχολούμαι ανέκαθεν με τον τομέα του Ιατρικού Τουρισμού και υπάρχει ποικιλία ανθρώπων που απευθύνεται σε εμάς, από διαφορετικά μέρη του Πλανήτη. Έχουμε ασθενείς που έρχονται διότι βρίσκουν υψηλή ποιότητα υπηρεσίας σε λογική τιμή, αλλά και ασθενείς, ακόμα κι από τις ΗΠΑ, που έρχονται γιατί βρίσκουν σε εμάς πρωτοποριακές, ασφαλείς μεθόδους για να λύσουν το πρόβλημά τους

Το Health Tourism International Conference ήταν μια αξιόλογη πρωτοβουλία, που θα έχει συνέχεια και θα βοηθήσει σίγουρα στην προώθηση της Ελλάδας ως Medical Tourism Destination, όχι μόνο στην πλαστική χειρουργική αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς της Ιατρικής Και της Υγείας γενικότερα.

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» κι Επιστημονικός Διευθυντής του Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic στο Dubai.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site: www.athanasioschristopoulos.com
Ε-mail: [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106985678


Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts