Η υψηλή τεχνολογία συναντά την ιατρική γνώση σε ένα θεαματικό αποτέλεσμα

Στα κέντρα αισθητικών εφαρμογών SkourasMed η χρήση προοδευτικών ιατρικών μέσων και η σύγχρονη αισθητική έχουν καταστήσει την ομορφιά εφικτή και προσβάσιμη σε όλους! 

Η Αθηνά Σκούρα, Ιατρός και Επιστημονική Διευθύντρια του κέντρου μιλά για την φιλοσοφία που υιοθετούν: «Επί 25 χρόνια στα SkourasMed, κάθε μας μέρα, κάθε μας βήμα, κάθε μας πράξη, ακολουθεί το τρίπτυχο: αξιοπιστία των μεθόδων που εφαρμόζουμε, εξέλιξη σύμφωνα με τις διεθνείς καινοτομίες, συνέπεια απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται».

Στο κέντρο αισθητικών εφαρμογών SkourasMed ένα επιτελείο εξειδικευμένων ιατρών και αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα. Λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις.

Ανακαλύψτε τις εξειδικευμένες θεραπείες των SkourasMed, για όλα τα σημεία του σώματος αλλά και για το πρόσωπο καθώς και τις διαθέσιμες εκπτωτικές τιμές εδώ:  HYPERLINK “https://www.skourasmed.com/therapies/index.php” https://www.skourasmed.com/therapies/index.php 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts