Κέντρα ιατρικής αισθητικής SkourasMed

Πίσω από τη μεγάλη επιτυχία των κέντρων ιατρικής αισθητικής SkourasMed βρίσκονται μεταξύ άλλων οι άκρως επιτυχημένοι ιατροί, Αθανάσιος και Αθηνά Σκούρα, οι οποίοι κάθε μέρα, σε κάθε τους βήμα και με κάθε τους πράξη, ακολουθούν ένα συγκεκριμένο τρίπτυχο: αξιοπιστία των μεθόδων που εφαρμόζονται, εξέλιξη σύμφωνα με τις διεθνείς καινοτομίες και συνέπεια απέναντι στους ανθρώπους που εμπιστεύονται τα SkourasMed.

Στα κέντρα ιατρικής αισθητικής “SkourasMed” ένα επιτελείο εξειδικευμένων Ιατρών, Διατροφολόγων και Αισθητικών αναλαμβάνει να δώσει λύση σε κάθε αισθητικό πρόβλημα, λύση που ξεκινά από μια σωστή επικοινωνία και στηρίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης βασισμένη σε ρεαλιστικές προσδοκίες και απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις.

Μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές υπηρεσίες των κέντρων αισθητικής SkouraMed στη Γλυφάδα, στο Κολωνάκι και στο Μαρούσι αλλά και στη Ρόδο και να αφεθείτε στα χέρια των ειδικών των SkourasMed για τις θεραπείες σας.

Αθανάσιος Σκούρας, Αθηνά Σκούρα

SkourasMed

Τσακάλωφ 8, Κολωνάκι, Τ 210 3613858

Λ.Κηφισίας 32, Μαρούσι, Τ 210 6845036

Α. Παπανδρέου 11, Γλυφάδα210 8982233

Αμερικής 42, Ρόδος, 22410 25596

http://www.skourasmed.gr/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts