Κόκκινο ποτάμι: Ο Δημοσθένης οργανώνει κρυφά χειρουργείο για να σώσει το παιδί της Ιφιγένειας

Κόκκινο ποτάμι: Ενώ οι αρμόδιοι γιατροί θεωρούν το παιδί καταδικασμένο, ο Δημοσθένης, έρχεται σε σύγκρουση και οργανώνει κρυφά έκτακτο χειρουργείο, αλλά η Ιφιγένεια δεν το εκτιμάει και αντιδρά άσχημα.

Ο Λουκάς οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής σ’ ένα ύποπτο Καφέ -Αμάν. Στο Παρίσι προετοιμάζεται η συνθήκη Ειρήνης με την Τουρκία. Εντωμεταξύ, ο Εμίρ λιποτακτεί και παίρνει μαζί και το Νίκο, την ώρα που ο Νικολαϊδης, η Λουσίν και ο Γρηγόριος ετοιμάζονται να γυρίσουν στο μοναστήρι.

Αυτή την Κυριακή θα γνωρίσουμε και νέους ήρωες που μπαίνουν στη σειρά.

Σίμος (Βασίλης Χαλακατεβάκης) Άνθρωπος του υποκόσμου. Ιδιοκτήτης καφέ – αμάν, που καλύπτει και μια παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη. Αδίστακτος. Θα εκμεταλλευτεί το πάθος για τζόγο του Λουκά και θα τον αναγκάσει να φέρει στο καφέ – αμάν την Ανθή, υποτίθεται για τραγουδίστρια. Με εκβιασμό, όμως, την εκπορνεύει.

Ακόμα θα δούμε τα υπαρκτά- ιστορικά πρόσωπα: Ελευθέριος Βενιζέλος (Νίκος Καρδώνης), Ντέιβιντ Λόιντ Τζωρτζ (Πέρης Μιχαηλίδης), Γούντροου Ουίλσον (Γιώργος Ματαράγκας), Βιττόριο Ορλάντο (Γιώργος Μελισσάρης ) και Ζωρζ Κλεμανσώ (Βαγγέλης Ψωμάς).

Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο της σειράς Κόκκινο ποτάμι, όπως προβλήθηκε στην εκπομπή Open Weekend:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts