Τι είναι η νόσος Στάργκαρντ από την οποία πάσχει η Joanne, η κόρη του Λάζαρου Γεωργακόπουλου

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος τον οποίο φέτος παρακολουθούμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», όπου υποδύεται τον Βλάση Καραπάνο, μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τη νόσο που πάσχει η κόρη του Joanne.

Η Joanne, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το περσινό «The Voice» το οποίο κατάφερε να κερδίσει κιόλας, πάσχει από τη νόσο Στάργκαρντ.

Αν θέλετε να μάθετε τι είναι η νόσος Στάργκαρντ, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Viral ΕίδησηΣασμός: Θάνος Χρόνης: «Ο Αμερικάνος φοβάται τον Καραπάνο και τους άντρες του»

Ο ηθοποιός αποκάλυψε χαρακτηριστικά για την κόρη του πως πάσχει από τη νόσο Στάργκαρντ, ένα θέμα στα μάτια της για το οποίο χρειάζεται να κάνει έναν ειδικό βελονισμό.

Φυσικά ο ίδιος δήλωσε περήφανος για την Joanne και άκρως υποστηρικτικός σε κάθε της βήμα.

«Είμαι πολύ περήφανος για την κόρη μου. Ήμουν υποστηρικτικός στο να κάνει ότι θέλει. Την υποστήριξα για να πάει στο Voice. Η Ιωάννα έχει ένα θέμα με τα μάτια της, έχει τη νόσο του Στάργκαρντ και μέσα από το The Voice βρήκε ένα κέντρο που κάνει βελονισμό, ειδικευμένο για τα μάτια και από τότε που το άρχισε έχει μία καλυτέρευση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts