Χάρης Φραγκούλης: «Πρέπει να πάρω τα δικαιώματα για το Ουζερί Τσιτσάνης»

Ο Χάρης Φραγκούλης μιλά στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» για τη συμμετοχή του στο «Ουζερί Τσιτσάνης» αλλά και για την παράσταση «Αντιγόνη».

Ο ίδιος δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση αλλά ούτε στο θέατρο ως ηθοποιός, προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και εξηγεί τους λόγους.

«Δεν είμαι για πολλά, στο θέατρο δεν αλλάζω και πολύ. Είμαι με μια ομάδα από τη σχολή, τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, την Σοφία Κόκκαλη. Με πείραξε που δεν πήρε πέρυσι η ομάδα μου επιχορήγηση από το κράτος αλλά δεν θεωρώ τον εαυτό μου κατατρεγμένο από το σύστημα. Φέτος πήρα βέβαια. Ο υψηλότερος μισθός που έχω πάρει είναι 1.200 ευρώ. Τότε υπήρχε και ένα πρόβλημα υγείας, όχι δικό μου, πήρα τα λεφτά», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Δεν νιώθω ότι ρέει μέσα μου ένα αίμα που μου υπενθυμίζει πόσο καλός είμαι. Και δεν είναι υποτιθέμενη μετριοφροσύνη. Αυτός που μορφοποιεί αυτή τη φράση “Κοίτα ποιος είμαι”, δεν ξέρεις τι γίνεται μέσα του, με τι παλεύει. Φυσικά σφάλει αλλά μπορεί να είναι άμυνα στην ανημποριά του να δοθεί ολοκληρωτικά».

Όσον αφορά την ταινία του ανέφερε: «Το “Ουζερί Τσιτσάνης” το είδε πολύς κόσμος, αλλά δεν είχα μάθει ότι είχε παίξει στην τηλεόραση. Πρέπει να πάρω τα δικαιώματα. Ο πυρήνας της “Αντιγόνης” του Σοφοκλή είναι ότι όντως κάποιος πιστεύει. Μου φαίνεται φοβερό».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts