Τον γιο τους σε μια πανέμορφη εκκλησία στο Πήλιο βάφτισε το πρωί της Κυριακής (4-06) ο Πάνος Ιωαννίδης και η σύντροφός του.
Το gossip-tv και η δημοσιογράφος Ζήνα Καρκαλά, ήταν εκεί και εξασφάλισε αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από την άφιξη του ζευγαριού με τον μικρούλη στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και πιο συγκεκριμένα στον Άγιο Γεώργιο Ζαγοράς.
Ο μικρούλης πήρε το όνομα Κωνσταντίνος με τους δυο γονείς να είναι τρισευτυχισμένοι που σε αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους είχαν κοντά τους, τους πολύ δικούς τους ανθρώπους καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η βάφτιση έγινε σε στενό κύκλο.
Ανάμεσα στους καλεσμένους εντοπίσαμε και την οικογένεια του καλού του φίλου και συνεργάτη, Σωτήρη Κοντιζά.
Πηγή: gossip-tv.gr
Δείτε επίσης:
- Πάνος Ιωαννίδης: Δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του γιου του και το μωρό τους!
- MasterChef: Ο Πάνος Ιωαννίδης απαντάει για τις κόντρες και τα ζευγάρια του ριάλιτι
- Πάνος Ιωαννίδης: Αυτή είναι η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδί!
- Πάνος Ιωαννίδης: Η νέα του εικόνα μετά την απώλεια βάρους - Έχασε 14 κιλά
- Εκτός MasterChef ο Πάνος Ιωαννίδης– Η ανακοίνωση των κριτών
- Η είδηση της ημέρας! Ο Πάνος Ιωαννίδης έγινε μπαμπάς!







