Η Γη της Ελιάς: O Στάθης αθωώνεται – Υποφέρει από κρίσεις πανικού

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πνίγεται στις τύψεις. Δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του έχασε τη ζωή του ένα νέο κορίτσι και είναι απαρηγόρητος.

Κλείνεται στον εαυτό του, μένει στο σπίτι αρνούμενος να βγει έξω και όταν οι δικοί του προσπαθούν να τον παρηγορήσουν, εξαγριώνεται περισσότερο από το να ηρεμεί. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν τον επισκέπτεται η μητέρα του κοριτσιού αυτού, που μέσα στην οργή και την πίκρα της του μιλά με τα πιο σκληρά λόγια.

Προσπαθεί να της εξηγήσει και της ζητά συγνώμη για ό,τι έγινε, όμως η γυναίκα αρνείται να τον ακούσει και αυτό τον διαλύει. Πλέον, δείχνει να παραιτείται από τα πάντα και δεν αντιδρά ούτε καν στην παρουσία της Αρετής, η οποία βρίσκει την ευκαιρία να τον πλησιάσει. Το γεγονός, δε, ότι την ανέχεται και δεν την πετά έξω με τις κλωτσιές, όπως θα έκανε μέχρι πρότινος, την κάνει να πιστεύει πως θέλει να της δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Για άλλη μια φορά πλάθει σενάρια με το μυαλό της και η Ασπασία μάταια προσπαθεί να την προσγειώσει, ξέροντας ότι και πάλι θα απογοητευτεί.

Τελικά, το πόρισμα της αστυνομίας δείχνει ότι η μικρή Αλεξία έπεσε επίτηδες στις ρόδες του αυτοκινήτου του Στάθη, προσπαθώντας να βάλει τέλος στη ζωή της. Το γεγονός αυτό ανακουφίζει έστω και λίγο τις τύψεις του, ενώ παράλληλα τον απαλλάσσει από τις κατηγορίες που τον βάραιναν για φόνο εξ αμελείας. Παρ’ όλα αυτά, το σοκ είναι μεγάλο για να μπορέσει να το ξεπεράσει. Φοβάται να ξαναπιάσει τιμόνι στα χέρια του και συνεχίζει να περνά πολλές ώρες κλεισμένος στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς: Ο Δημοσθένης γίνεται έξω φρενών όταν μαθαίνει ότι η Εύα έφυγε για το Ντουμπάι

Η Γη της Ελιάς: Έξω φρενών ο Μάνος: «Να πας να…»

Αντωνία Χαραλάμπους: Η αλλαγή της Ισμήνης στα δυο χρόνια της Γης της Ελιάς – Έχει χάσει πολλά κιλά

7 Mέρες TV

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts