Η Νόνη Δούνια στο κατάστημα Graffito στο κέντρο της Αθήνας

Στο κατάστημα Graffito, στην οδό Σόλωνος 34 στο Κολωνάκι, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την πανέμορφη Νόνη Δούνια, όπου έκανε τις αγορές της επιλέγοντας προϊόντα μέσα από την τεράστια ποικιλία του καταστήματος.
Το Graffito αποτελεί το πρώτο concept store της Αθήνας, το οποίο έφερε την φιλοσοφία του εξωτερικού στο χώρο του shopping, στην πόλη μας. Κοσμοπολίτικο, μποέμ και εξωτικό το Graffito παντρέυει την specialty coffee γωνιά με τον shopping χαρακτήρα του, όπου μπορούμε να βρούμε ο,τι ακριβώς φανταζόμαστε.
Στα 450τμ του χώρου του μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει ένα νοητό ταξίδι στα μέρη του εξωτερικού (στην Ευρώπη αλλά και εξωτικά μέρη) όπως επίσης να ανακαλύψει νέους Έλληνες δημιουργούς με καινοτόμα προιόντα. Από σοφιστικέ ρούχα και αξεσουάρ, είδη σπιτιού, έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα μέχρι και είδη για κατοικίδια ζώα, όλα αντικατοπτρίζουν στη φιλοσοφία τους μια urban αισθητικη που προσαρμόζεται ιδανικά με τη σύγχρονη αστική ζωή και όλα αυτά σε τιμές έκπληξη.
Παράλληλα στο χώρο του cafe μπορεί κανείς να απολαύσει αρωματικό καφέ απο μικρές φάρμες της Κολομβίας και της Βραζιλίας , ελληνικά ροφήματα και φυσικούς χυμούς, υγιεινά σνακ και vegan raw γλυκά.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5763 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr