Κόκκινο Ποτάμι: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για το νέο ζευγάρι – Η ιστορία τους έχει άρωμα μπισκότου

Κόκκινο Ποτάμι: Το νέο ζευγάρι που θα μπει στη σειρά στα επόμενα επεισόδια, το οποίο έχει στόχο να πλουτίσει. Πρόκειται για ένα ζευγάρι που εγκαταλείπει την Πόλη, για να ταξιδέψει στο Παρίσι.

Μέχρι να φτάσουν, όμως εκεί θα χρειαστεί να μείνουν για λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παρακολουθήσουν τα βασανιστήρια που περνούν οι Έλληνες στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Η ιστορία που κρύβεται πίσω από το νέο ζευγάρι της σειράς “Κόκκινο Ποτάμι”

Η Ρωξάνη και ο Αριστείδης Πιατάς, όπως ονομάζονται λοιπόν, δεν χρειάστηκε να βιώσουν ποτέ αυτού του είδους τις συνθήκες, όμως γνωρίζοντας την Ιφιγένεια θα θελήσουν να την βοηθήσουν και θα μείνουν για παραπάνω από όσο υπολόγιζαν στην Ελλάδα.

Σε μία στάση τους για καφέ, ζητούν ένα μπισκότο και τότε είναι που συνειδητοποιούν πως οι Έλληνες δεν έχουν μάθει ακόμη τι σημαίνει αυτή η λέξη. Έτσι, θα γεννηθεί στη σειρά μια ιστορία που μοιάζει αρκετά με αυτή της οικογένειας Παπαδοπούλου, της οικογένειας που έφερε τα μπισκότα στην χώρα. Το ζευγάρι που είναι γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες θα πρωτοπορήσουν και ο ρόλος τους θα είναι πολύ σημαντικός για την εξέλιξη του σίριαλ.

Η συνέχεια για την πετυχημένη σειρά του Open ”Κόκκινο ποτάμι” είναι γεγονός με την πρεμιέρα να κρατάει το κοινό σε ένταση, αφού σκηνές ήταν πολύ αληθινές με τον τρόμο και την αγωνία να επικρατούν.

Τα νούμερα τηλεθέασης μπορεί να μην ήταν τα αναμενόμενα αλλά τα σχόλια στο twitter δεν έλειψαν. Συγκεκριμένα, ο ρόλος του Μίλτου σχολιάστηκε ιδιαίτερα με τον Ιωάννη Παπαζήση να δίνει ολοκληρωτικά τον εαυτό του και να καταπλήσσει από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9970 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr