Κόκκινο Ποτάμι: Αποθέωση στην πρεμιέρα της σειράς μετά από δύο χρόνια!

Το Κόκκινο Ποτάμι: Απόψε έκανε πρεμιέρα μία πολλά υποσχόμενη σειρά που περίμεναν οι φαν της εδώ και δύο χρόνια.

Ως μαέστρος της, ο Μανούσος Μανουσάκης υποσχέθηκε μοναδικές συγκινήσεις και αυτό ακριβώς συνέβη για τους τηλεθεατές που έδειξαν από το πρώτο κιόλας λεπτό να καθηλώνονται μπροστά από τη μικρή οθόνη για να παρακολουθήσουν τη σειρά.

ο «Κόκκινο ποτάμι- Η συνέχεια» δεν βασίζεται σε βιβλίο, όπως συνέβη με τον πρώτο κύκλο, αφού πρόκειται για δημιούργημα των σεναριογράφων, αν και ήταν σημαντική και η συνεισφορά του Μανούσου Μανουσάκη.

Η ιστορική δραματική σειρά εξελίσσεται σε τρεις θεματικούς κύκλους, με παράλληλες ιστορίες που εκτυλίσσονται στην Ελλάδα, στην Τουρκία, στον Πόντο, και φυσικά στη Σμύρνη, όπου θα «βιώσουμε» ξανά την απελπιστική καταστροφή της το 1922.

Η Αναστασία Παντούση για ακόμα μία φορά καθήλωσε με την ερμηνεία της όπως και ο Όμηρος Πουλάκης που δήλωνε τις προηγούμενες μέρες ενθουσιασμένος για αυτή τη δουλειά.

Οι χρήστες στο Twitter, από το πρώτο κιόλας λεπτό προβολής του αποψινού επεισοδίου έδειξαν τον ενθουσιασμό τους και όσο προχωρούσε η ώρα τόσο πιο ενθουσιώδες ήταν το κλίμα. Αξίζει να δείτε παρακάτω κάποια από αυτά τα tweets τα οποία είναι χαρακτηριστικά του πώς υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές την επιστροφή του Κόκκινου Ποταμιού:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts