Σασμός: Οι τουιτεράδες τρολάρουν την Καλλιόπη που έπεισε τον φρουρό να δει τον Καραπάνο

Σασμός: Τρικούβερτο γλέντι στήθηκε στο Twitter με τη σκηνή όπου η Καλλιόπη… μπουκάρει στο νοσοκομείο και απαιτεί να δει τον Καραπάνο!
Ο Καραπάνος συνεχίζει να διανύει πολύ δύσκολες στιγμές καθώς μετά τις δύο σφαίρες που δέχτηκε σε ζωτικά όργανα στην ενέδρα που ο ίδιος είχε στήσει στον αστυνόμο Γεράσιμο Χριστογιάννη, χωρίς να γνωρίζει ότι είναι ο βιολογικός γιος του και θυσιάστηκε για να τον σώσει, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ κρίσιμη.
Ο Αστέρης μαθαίνει από τη Στέλλα όλα όσα έχουν συμβεί και μοιράζεται με τη μητέρα του, την Καλλιόπη τα νέα και εκείνη παίρνει την τσάντα της και φεύγει για το νοσοκομείο, παρ’ όλο που ο γιος της της λέει πως δεν έχει καμία δουλειά να βρεθεί εκεί.

H Καλλιόπη όμως, δεν ακούει, όπως πάντα, κανέναν! Φεύγει με τον Αστέρη για το νοσοκομείο όπου συναντούν τη Στέλλα.

Viral Είδηση: Σασμός: Η Αργυρώ μαθαίνει ποιος είναι ο δότης νεφρού για να σωθεί και καταρρέει!
Εκείνη μάταια προσπαθεί να τους πείσει πως δεν μπορούν να τον δουν καθώς είναι δραπέτης και δεν πρέπει να επιμένουν, όμως εκείνη στέκεται με… γλυκό ύφος στον φρουρό και του λέει ότι θέλει να τον δει. Δεν το απαιτεί αλλά με επιχειρήματα προσπαθεί να τον πείσει ότι δεν θα αλλάξει και κάτι αν η ίδια και ο Αστέρης περάσουν να τον δουν λίγο από κοντά.

Ο φρουρός, μπροστά στα επιχειρήματα της Καλλιόπης στη σειρά Σασμός “σπάει” και τους δίνει από δύο λεπτά στον καθένα για να τον δουν.

Και τότε η Καλλιόπη παίρνει για ακόμα μία φορά αυτό που θέλει και φυσικά στο Τwitter ξεκίνησαν τα… memes και τα trolls για τη συμπεριφορά της.

Διαβάστε σχόλια εδώ:

Θυμηθείτε τη σκηνή που η Καλλιόπη προσπαθούσε να παρηγορήσει τον Αστέρη:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »