Σασμός Spoiler: Αυτά θα καταθέσει η Σεμίνα και θα σώσει τον Αστέρη!

Σασμός Spoiler: Οι στιγμές είναι κρίσιμες για τον Αστέρη ο οποίος περνάει πολύ δύσκολα, αναγκασμένος να βλέπει τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε, την Αργυρώ να μιλάει για εκείνον με μίσος.

Θα έρθει όμως σύντομα η στιγμή της δικαίωσης για τον Σταματάκη καθώς εκεί που είναι εξαφανισμένη από όλους και όλα, η Σεμίνα θα εμφανιστεί για να πει την αλήθεια για όλα όσα είδε.

Η νεαρή ηρωίδα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, αποκαλύπτοντας όσα είδε με τα μάτια της, την ημέρα του φρικτού φονικού που άλλαξε τις ζωές όλων.

Ενώ ο Αστέρης είναι καταδικασμένος, η Σεμίνα εμφανίζεται από το πουθενά στη δίκη, φέρνοντας την ανατροπή. Ομολογεί μπροστά σε όλους πως ήταν μαζί με τον Πετρή εκείνη την ημέρα και πως είδε με τα μάτια της τον αγαπημένο της να ξεψυχά στο χώμα.

Όταν οι ένορκοι τη ρωτούν πως πέθανε ο Πέτρος Βρουλάκης, εκείνη αποκαλύπτει πως έφυγε από δικό του λάθος. Όπλισε πρώτος, απείλησε τον Αστέρη και πάνω σε μία συμπλοκή, η σφαίρα τον βρήκε στο στήθος… Ο Αστέρης προσπάθησε να τον συνεφέρει, όμως ήταν μάταιο.

Οι Βρουλάκηδες εξοργίζονται με όλα όσα ακούνε. Ο Αστέρης αθωώνεται, στη σειρά Σασμός, ενώ η Σεμίνα περνά από διάφορες εξετάσεις, μετά τη δίκη. Στόχος των ενόρκων είναι να εξακριβώσουν πως ήταν εκείνη την ημέρα μπροστά στο φονικό, μέσα από αποτυπώματα και αποδεικτικά στοιχεία.

Οι αρχές λοιπόν φέρνουν σε δύσκολη θέση τη Σεμίνα, μετά τη δίκη, στη σειρά Σασμός.

Οι επόμενες μέρες για την ηρωίδα είναι δύσκολες.. Αφενός, γιατί βιώνει ξανά τις δύσκολες αυτές στιγμές που την στιγμάτισαν κι αφετέρου γιατί πλέον οι Βρουλάκηδες είναι εχθροί της…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.