Στην Αθήνα οι καλύτεροι πλαστικοί χειρουργοί του Κόσμου!

Η Αθήνα έγινε το επίκεντρο της πλαστικής χειρουργικής και οι καλύτεροι πλαστικοί χειρουργοί από όλη την Υφήλιο βρέθηκαν στην Ελλάδα από τις 31 Αυγούστου ως τις 2 Σεπτεμβρίου 2023. Ο ISAPS (Παγκόσμια Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής), που είναι το μεγαλύτερο παγκοσμίως επιστημονικό όργανο των Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών διοργάνωσε για πρώτη φορά ένα Συνέδριο – Διαγωνισμό παρουσιάσεων, το οποίο ονόμασε Ολυμπιάδα (ISAPS Olympiad) και θα καθιερωθεί να γίνεται κάθε διετία. Τιμής ένεκεν επιλέχθηκε η Ελλάδα ως χώρα όπου διεξήχθη η εκδήλωση αυτή, λόγω του ότι είναι η πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, της Ολυμπιακής Ιδέας, αλλά και λόγω προσπάθειας κάποιων Ελλήνων πλαστικών χειρουργών.

Απόλυτη επιτυχία το ISAPS OLYMPIAD στην Αθήνα.
Το Συνέδριο σημείωσε τεράστια επιτυχία, η οποία ήταν πολύ πέρα των καλύτερων προσδοκιών. Ο αριθμός των συμμετεχόντων ήταν περίπου διπλάσιος σε σχέση με τις καλύτερες προσδοκίες των διοργανωτών. Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος αναφέρει: «Τα μεγαλύτερα ονόματα πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως ήρθαν για μερικές μέρες στην Αθήνα για να απολαύσουν τις προόδους της επιστήμης αλλά και τις ομορφιές της Ελλάδας.».

Το Συνέδριο ISAPS OLYMPIAD 2023 έγινε στο χώρο του Μεγάρου Μουσικής, έναν από τους ελάχιστους χώρους στην Ελλάδα που μπορούν να φιλοξενήσουν τέτοιου μεγέθους συνέδρια. «Οι ομιλίες των συνέδρων ήταν υψηλότατου επιπέδου και αυστηρά επιλεγμένες. Έγινε δε διαγωνισμός μεταξύ τους και βαθμολόγηση ώστε να επιλεγούν οι καλύτερες των καλυτέρων» επισημαίνει ο κ. Χριστόπουλος.

Τις ημέρες του Συνεδρίου παρουσιάστηκαν νέα τεχνολογικά επιτεύγματα και πάρα πολλοί εκθέτες ήρθαν από όλα τα μέρη του κόσμου στους χώρους του Συνεδρίου για να εκθέσουν και παρουσιάσουν καινούργια μηχανήματα, ενέσιμα υλικά, διάφορες υψηλής τεχνολογίας συσκευές και πολλά άλλα.

Υψηλό το επίπεδο της πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα.
Ο σύνεδρος και γνωστός πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος, με δραστηριότητα κυρίως στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό, αναφέρει υπογραμμίζοντας ότι: «Το ISAPS OLYMPIAD ATHENS 2023 ήταν μια πολύ σημαντική εκδήλωση για την Ελλάδα διότι μπορέσαμε να δείξουμε ότι οι Έλληνες είμαστε ικανοί για τη διοργάνωση τόσο μεγάλων συνεδρίων κι επομένως δικαιούμαστε να αποτελούμε μια από τις επιλογές για αυτό το είδος εκδηλώσεων στο μέλλον.» Η αλήθεια είναι ότι ακούστηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους πολύ κολακευτικά λόγια για την διοργάνωση και κανείς δεν μπόρεσε να βρει ούτε ένα ψεγάδι. Και ο κ. Χριστόπουλος καταλήγει λέγοντας: «Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρουμε να γίνει η Ελλάδα πόλος έλξης τέτοιων συνεδρίων υψηλού επιπέδου και μεγάλης παγκοσμίου απήχησης καταδεικνύοντας το υψηλό μας επίπεδο επιστημονικής ικανότητας και κατάρτισης, πράγμα για το οποίο οι Έλληνες πλαστικοί χειρουργοί θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.».

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος είναι πλαστικός χειρουργός, Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» κι Επιστημονικός Διευθυντής του Advanced Plastic Surgery & Laser Clinic στο Dubai και μέλος του ISAPS.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: www.athanasioschristopoulos.com

Ε-mail: [email protected]
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2106985678

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »