Συνάντηση φίλων στα νότια προάστια

Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος, συνάντησε την καλή του φίλη Κέλλυ Κελεκίδου σε γνωστό παραλιακό εστιατόριο των νοτίων προαστίων.

Ο Dr Αθανάσιος Χριστόπουλος πτυχιούχος Ιατρικής από το 1988 με βαθμό πτυχίου “άριστα”, είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του πρότυπου κέντρου αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής «Aesthetic Anaplasis» στην Αθήνα. Έχει εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Μεγάλη Βρετανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
#On Key

ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

soi

«Το σόι σου» άφησε πίσω τους πάντες στους πίνακες τηλεθέασης – Ποιος έκανε 1,5%

Άλλο ένα βράδυ «Το σόι σου» κυριάρχησε στους πίνακες τηλεθέασης, αφήνοντας πολύ πίσω τον ανταγωνισμό. Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA συγκέντρωσε 30,4% στο δυναμικό κοινό και 30,2% στο γενικό σύνολο, αποδεικνύοντας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »