Τέτα Καμπουρέλη για υπόθεση Λύτρα: «Ντροπή του. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πρέπει να…»

Κόλαφος η Τέτα Καμπουρέλη με ανάρτησή της στο Twitter για τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα, ο οποίος ομολόγησε ότι κακοποίησε την σύζυγό του. Η γνωστή επιχειρηματίας δεν μασάει τα λόγια της και παίρνει θέση κάθε φορά στα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο και που ταράζουν τα νερά της κοινωνίας μας.

Να θυμίσουμε ότι λίγα λεπτά αφότου αφέθηκε ελεύθερος σήμερα ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, μίλησε στους δημοσιογράφος έξω από την Ευελπίδων, ζητώντας αρχικά «συγγνώμη» για την πράξη του από τη σύζυγό του και τα τρία του παιδιά.

Τα παιδιά του Απόστολου Λύτρα είναι η Εύα, 19 ετών, η Νάντια, 17 ετών και η Δανάη, 9 ετών.

Η Τέτα Καμπουρέλη έγραψε στο Χ: «Όταν οι μορφωμένοι και οι γνώστες του νόμου τον παραβαίνουν, τότε ο πέλεκυς της δικαιοσύνης πρέπει να πέφτει βαρύς. Ντροπή του #Λυτρας».

Οι προβολές μάλιστα που έχει πάρει το συγκεκριμένο tweet στο προφίλ της, είναι ενδεικτικές για την απήχηση που και η ίδια έχει στα social media, ακόμα κι όταν καταπιάνεται με θέματα άσχετα του επαγγέλματός της.

Δείτε την ανάρτησή της:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts