Εξατομικευμένα καλλυντικά προσώπου με βάσει το DNA σου!

Είχατε σκεφτεί ποτέ πως θα μπορούσατε να αποκτήσετε το καλλυντικό με το όνομά σας, που παρασκευάσθηκε αποκλειστικά για εσάς και τις ανάγκες του δέρματός σας;

Τα SkourasMed προχωρούν σε μία διεθνή καινοτομία και δημιουργούν εξατομικευμένα καλλυντικά προσώπου, τα οποία παρασκευάζονται σε σύγχρονα εργαστήρια σε Ελλάδα & Ελβετία, μετά από Μέτρηση Βιολογικής Ηλικίας του κάθε ατόμου.

Τι είναι η Μέτρηση Βιολογικής Ηλικίας;

Τα SkourasMed, σε αποκλειστική συνεργασία με το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, πραγματοποιούν μία σειρά ειδικών εξετάσεων που μας γνωστοποιούν την προσωπική μας προδιάθεση στην πρόωρη γήρανση. Μετά από μία αιμοληψία στα SkourasMed, το δείγμα αίματος αποστέλλεται στο εργαστήριο ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ & ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΡΕΥΝΩΝ και γίνονται οι παρακάτω αναλύσεις: Ανάλυση του μήκους των τελομερών και της ενεργότητας της τελομεράσης.

Τα τελομερή αποτελούν το βιολογικό ρολόι ηλικίας των σωματικών κυττάρων, ανακάλυψη που τιμήθηκε με βραβείο Nobel το 2009. Η τελομεράση είναι το υπεύθυνο ένζυμο για τη διατήρηση του μήκους των τελομερών. Ο προσδιορισμός του μήκους των τελομερών και της ενεργότητας της τελομεράσης είναι σημαντικός για τον καθορισμό της βιολογικής ηλικίας των κυττάρων.

Προσδιορισμός πρωτεοσώματος και ποσότητας οξειδωμένων πρωτεϊνών. Το πρωτεόσωμα είναι ο βασικός πρωτεολυτικός μηχανισμός των κυττάρων, ανακάλυψη που τιμήθηκε με βραβείο Nobel το 2004. Κατά τη γήρανση, ο μηχανισμός αυτός υπολειτουργεί με αποτέλεσμα τη συσσώρευση οξειδωμένων πρωτεϊνών. Η ενεργοποίησή της επιφέρει σημαντική καθυστέρηση της κυτταρικής γήρανσης.

Προσδιορισμός εκκρινόμενων επιπέδων ApoJ. H ApoJ αποτελεί ειδικό δείκτη γήρανσης και χρόνιου stress και τα επίπεδά της αυξάνονται σημαντικά με την ηλικία.

Καλλυντικό με βάσει το DNA σου!

Βάσει των αποτελεσμάτων των ειδικών αναλύσεων αίματος και του γονιδιακού προφίλ, τα SkourasΜed παράγουν εξατομικευμένα καλλυντικά με στόχο ένα δέρμα νεανικό, απομακρύνοντας τα σημάδια γήρανσης.

Περίπου 2 εβδομάδες μετά τη λήψη των αποτελεσμάτων Μέτρησης Βιολογικής Ηλικίας, έχουμε στα χέρια μας το εξειδικευμένο καλλυντικό με το όνομά μας!

Παράλληλα, oι Κλινικοί Διαιτολόγοι των SkourasΜed σε συνεργασία με το τμήμα αντιγήρανσης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών προβαίνουν σε διατροφική συμβουλευτική και σχεδιασμό διαιτολογίου για αντιγήρανση βάσει των αποτελεσμάτων των αιματολογικών εξετάσεων. Έτσι, η εξατομικευμένη διατροφή στοχεύει σε μια νεανική εμφάνιση και βελτίωση της υγείας.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts