Το τατουάζ: Ο Χάρης γνωρίζει την Ειρήνη και παθαίνει σοκ…

Απόψε στις 21:50 στον Alpha.

Το τατουάζ – Επεισόδια: 205+206

Ο θάνατος της Πιλάρ ταράζει τον Νικόλα που συνειδητοποιεί πως αυτό το κύκλωμα δεν χάνει χρόνο και κλείνει άμεσα τα στόματα των ανθρώπων που το απειλούν. Ο Χάρης γνωρίζει την Ειρήνη και παθαίνει σοκ… Ο Παύλος ανακοινώνει στις κόρες του πως αυτός και η Μάρθα χωρίζουν, εκείνες όμως δεν το παίρνουν σοβαρά.

Ο Σέκερης μαθαίνει πως η φωτογραφία που έδειχνε την Αμαλία με έναν άλλο άντρα ήταν προϊόν φωτομοντάζ και της ζητά συγνώμη. Ο Ορφέας προσπαθεί να δελεάσει τον Αντώνη και να του αλλάξει γνώμη σχετικά με το σχέδιο απόδρασης. Ο Σωκράτης κάνει μια ακόμα συνεδρία με την Μίνα, ελπίζοντας να τον βοηθήσει. Η Άννα συναντιέται με τη Νικόλ κι αυτό που θα μάθει θα δώσει τη χαριστική βολή στη φιλία τους…

Η γκάφα που κάνει η Νικόλ και μιλά μπροστά στον Αλέξανδρο για το εμπόριο όπλων, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την Άννα. Ο καβγάς που θα ακολουθήσει είναι πρωτοφανής και καμία δικαιολογία εκ μέρους της δεν μπορεί να τον ηρεμήσει, που την θεωρεί συνένοχη σ’ αυτή την υπόθεση. Ο Αλέξανδρος παρατάει την Άννα μόνη της και τριγυρνάει στα Μετέωρα όλη νύχτα, μέχρι να πάρει μια απόφαση γι΄ αυτό το θέμα που φαίνεται να τον έχει συνταράξει.

Στο μεταξύ, ο Σέκερης σε μια μυστική επιχείρηση που κάνει με την Αθηνά, βρίσκει τα 6 εκατομμύρια που έλειπαν από τα λύτρα στην υπόθεση της απαγωγής της Άννας και ειδοποιεί όλους τους ενδιαφερόμενους. Η Αφροδίτη με την Ελένη, κάνουν μια προσπάθεια να μιλήσουν στη Μάρθα για το διαζύγιο της με τον Παύλο, αλλά η Μάρθα είναι πολύ στενοχωρημένη και δεν δέχεται να κάνει καμία συζήτηση. Ο Αλέξανδρος, απογοητευμένος από τη στάση της Άννας της ζητά να χωρίσουν.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts