Το Τατουάζ: Πρωταγωνιστής της σειράς δημοσίευσε την ταυτότητά του

Πρωταγωνιστής του Τατουάζ δημοσίευσε φωτογραφία με την ταυτότητά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram!

Η έκδοση της ταυτότητάς του έγινε όταν πήγαινε ακόμα σχολείο και είδαμε πρώτη φορά πώς ήταν στα μαθητικά του χρόνια.

«Ορίστε τι βρίσκεις και κλαις και συ ο ίδιος» έγραψε ο… Λάζαρος Βασιλείου που υποδύονταν στο “Τατουάζ” τον αστυνόμο και ήταν ερωτευμένος με την Όλγα, αλλά τελικά ο έρωτάς τους δεν κράτησε για πολύ!

Ο Λάζαρος είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή του για τις σχέσεις του:

«Είμαι άνθρωπος που πιστεύω ότι στη ζωή μας τυχαίνει να ερωτευθούμε πολύ και να αγαπήσουμε δυνατά λίγες φορές. Μία, δύο το πολύ. Εμένα μου έχει συμβεί αυτό μία φορά στη ζωή μου. Θέλω να πιστεύω ότι το σύμπαν μου φυλάει ακόμα μία… Οπότε δεν προγραμματίζω, ότι για παράδειγμα μέχρι τα 35 μου θα ήθελα να κάνω οικογένεια, γιατί μου έχει δείξει η ζωή μέχρι σήμερα να μην κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια, καθώς δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ τι γίνεται αύριο. Κοιτάω μόνο το παρόν και το πως είμαι τώρα.»

Υπάρχει κάτι που τον στιγμάτισε;«Ναι, είχα αρκετές εμπειρίες όχι μόνο μία… θα μπορούσα να σου πω ότι τα τελευταία τρία χρόνια έχω καταλάβει σε πολύ μεγάλο βαθμό ότι η ζωή μας είναι πολύ μικρή και πολύ εύθραυστη για να μπορώ εγώ να κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια…» είχε τονίσει στο MYTV!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts