Το Τατουάζ: Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας

Όλα όσα θα δούμε στο Τατουάζ!

Μ. Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 21:50

Επεισόδια: 227+228

Ο Νικόλας ξαφνικά βρίσκεται μπλεγμένος σε μια ιστορία χωρίς να γνωρίζει καθόλου ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία αυτή. Η Νικόλ προσπαθεί να κλείσει συμφωνία με τον Πέτρο δείχνοντας πλήρως διατεθειμένη να προδώσει τη Μαργκώ. Ο Αλέξανδρος δίνει στην Άννα να καταλάβει πως η συμμέτοχη του Τόνυ στο παράνομο εμπόριο όπλων είναι μεγαλύτερη απ’ όσο νόμιζαν. Ο Σωκράτης λέει κάτι στην Αθηνά που την εξοργίζει. Στο μεταξύ, ο Παύλος συνεχίζει να ακούει τις συμβουλές του Θεοχάρη και «βασανίζει» τη Μάρθα χωρίς έλεος! Ο Σωκράτης, μετά από πολύ καιρό βγαίνει ραντεβού με μια κοπέλα στην ηλικία του και μετά την πάει σπίτι του… Η Λήδα σε ένα ξέσπασμά της λέει σε όλους ότι θέλει να πάει στην Αίγινα μαζί με την Άννα και τον Αλέξανδρο! Ο Μάνος ανοίγει την πόρτα του γραφείου του και μπροστά του στέκεται ο εξαγριωμένος Ορφέας!

Ο Ορφέας αρχίζει να υλοποιεί το σχέδιο εκδίκησής του και για μια ακόμη φορά βάφει τα χέρια του με αίμα. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βάλει μυαλό στην Λήδα που δεν λέει να σταματήσει τη γκρίνια και τα πείσματα, αλλά η μικρή δείχνει να ζηλεύει το αγέννητο αδερφάκι της. Η Αθηνά προσπαθεί να προσεγγίσει την Αναστασία, ένα ακόμα θύμα της Μπλε Φάλαινας. Η Νικόλ ομολογεί τα πάντα στον Πέτρο σε μια προσπάθειά της να αποφύγει την σύλληψη όταν ξεσπάσει η μπόρα. Ο Παύλος συνειδητοποιεί πως περνά ακόμα η μπογιά του και τολμά να το εκμεταλλευτεί. Η Μαργκώ αρχίζει να αξιοποιεί προς όφελός της τα προνόμια που της έδωσε η νέα της θέση στο Συμβούλιο. Ο Σωκράτης προσπαθεί να ξεφύγει από τον άλλο του εαυτό, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη έρχεται να κάνει τα πράγματα πολύ χειρότερα γι’ αυτόν..

Μ. Τρίτη 23 Απριλίου, στις 21:50

Επεισόδια: 229+230

Η είδηση της δολοφονίας του Μάνου από τον Ορφέα τους σοκάρει όλους, αλλά πολύ περισσότερο την Όλγα που νιώθει ότι έχασε έναν πολύ καλό φίλο και συμπαραστάτη. Στο μεταξύ ο Ορφέας κρατάει δεμένο τον Σωκράτη και με σαδιστική μανία προσπαθεί να τον αναγκάσει να του πει πού έχει κρυμμένα τα λεφτά, αλλά ο Σωκράτης ξέρει πως αν μιλήσει θα πεθάνει. Ο Τόνυ μετά από μεγάλη πίεση, δέχεται να διαθέσει το σύνολο του στόλου των πλοίων του για τη μεταφορά των όπλων, προς μεγάλη ικανοποίηση της Μαργκώ. Παράλληλα, δέχεται πίεση και από την Τατιάνα που απαιτεί ένα ξεκαθάρισμα για την σχέση τους από δω και πέρα. Ο Αλέξανδρος και η Άννα περιμένουν την Ελένη να επιστρέψει στην Αίγινα και όσο αυτή καθυστερεί, η αγωνία τους μεγαλώνει. Η ανησυχία τους δεν είναι αβάσιμη, αφού ο Σωκράτης λέει στον Ορφέα πως περίμενε την Ελένη να έρθει στο σπίτι του, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στον Ορφέα που ξέρει ότι η Ελένη θα είναι έρμαιο στις δολοφονικές διαθέσεις του.

Η Τατιάνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα χωρίς να μπορεί να προσδιορίσει τη σχέση που έχει πια με τον Τόνυ, ενώ για μια ακόμη φορά δεν παίρνει τις απαντήσεις που ήθελε. Η εξαφάνιση της Ελένης ανησυχεί τους πάντες, κυρίως τον Αλέξανδρο που την είχε υπ’ ευθύνη του. Την ίδια ώρα τα βασανιστήρια του Σωκράτη συνεχίζονται και ο Ορφέας δεν εγκαταλείπει το σπίτι μέχρι να πάρει τα λεφτά του πίσω. Ο Στέφανος προσλαμβάνει τη Νίκη, μια νέα υπάλληλο για να τον βοηθήσει με το μαγαζί. Η Αμαλία συνεχίζει να διερευνά τα παθολογικά αίτια που της προκαλούν υπνηλία. Η Αθηνά καταφέρνει να «ξεκλειδώσει» την 16χρονη Αναστασία και συλλέγει πληροφορίες για τη Μπλε Φάλαινα. Η Βέρα προπονείται για το μιούζικαλ, αλλά κατά τη διάρκεια της πρόβας συμβαίνει κάτι αναπάντεχο…

Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου, στις 21:50

Επεισόδια: 231+232

Η ζωή του Σωκράτη απειλείται κι αναγκάζεται να πει ψέματα στην Ελένη, προσκαλώντας την στην παγίδα του Ορφέα. Ο Στέφανος κάνει κάτι πίσω από την πλάτη της Όλγας, αυτή όμως τον πιάνει επ’ αυτοφώρω και του εκφράζει τη δυσαρέσκεια της. Η Βέρα επιστρέφει στο σπίτι με νάρθηκα στο χέρι και η απογοήτευση της είναι φανερή, καθώς οι πρόβες για το μιούζικαλ πάνε πίσω. Η Ελένη ετοιμάζεται να πάει να βρει τον Σωκράτη, χωρίς όμως να ξέρει ότι στο σπίτι βρίσκεται και ο Ορφέας! Η Αθηνά καλεί την Ειρήνη για φαγητό και της κάνει μια πολύ σοβαρή κουβέντα, σαν φίλη. Η Αμαλία συνεχίζει να ερευνά το θέμα της υγείας της, με τον Σέκερη να είναι συνεχώς στο πλευρό της. Ο Παύλος επιστρέφει ανανεωμένος από το Λονδίνο και συνεχίζει να προκαλεί τη Μάρθα! Ο Ορφέας ανακαλύπτει που έχει κρύψει ο Σωκράτης τα χρήματα, άρα τώρα πια δεν τον χρειάζεται…

Ο Ορφέας, αφού έχει βρει τα χρήματα, ετοιμάζεται να σκοτώσει τον Σωκράτη, αλλά ο ερχομός της Αθηνάς διακόπτει τα δολοφονικά του σχέδια κι αυτή τη φορά βρίσκεται πολύ κοντά στο να πέσει στα χέρια της αστυνομίας. Ο Τόνυ, μετά τις πιέσεις της Μαργκώ, αναγκάζεται να της αποκαλύψει που βρίσκονται οι σχέσεις του με την Τατιάνα, ενώ η Μαργκώ από την πλευρά της, προσπαθώντας να πραγματοποιήσει τις φιλοδοξίες της, τον βάζει όλο και πιο βαθιά στην υπόθεση των όπλων. Στο μεταξύ, ο Παύλος με τις συμβουλές του Θεοχάρη στήνει ολόκληρο θέατρο στη Μάρθα προκειμένου να τραβήξει την προσοχή της και την κάνει έξαλλη, αφού πλέον πιστεύει ότι ο Παύλος την ξεπέρασε και έχει σχέση με άλλη γυναίκα. Η κούραση της Όλγας από την εγκυμοσύνη έχει σαν αποτέλεσμα τα παράπονα της Λήδας στον Αλέξανδρο και την Άννα, που τους παρακαλεί να την πάρουν στην Αίγινα για να μείνει μαζί τους. Ο Σωκράτης κάνει ακόμα έναν φόνο, αλλά αυτή τη φορά υπάρχει και μάρτυρας.   

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts